KAYMAKAMLIK VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Voleybol Turnuvası bu yıl Geleneksel Hendek Kaymakamlık 15 Temmuz Şehitleri Voleybol Turnuvası adı altında düzenlenecek.

KAYMAKAMLIK VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR


Hendek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği ve geleneksel hale gelen Kaymakamlık Voleybol Turnuvası bu yıl 15 Temmuz Şehitlerine ithafen “Geleneksel Hendek Kaymakamlık 15 Temmuz Şehitleri Voleybol Turnuvası“ adı altında düzenlenecek.

Turnuvanın başlama tarihi 13 Kasım 2017 olarak belirlenirken,  3 Kasım 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar  turnuvaya başvurular yapılacak. Turnuvanın kura çekimi 10 Kasım 2017 tarihinde  saat 17.00’ da, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak.

Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Geleneksel Hendek Kaymakamlık 15 Temmuz Şehitleri Voleybol Turnuvamızın ilçemizde sosyal ve sportif anlamda gerek halkımız gerekse katılacak olan takımların arasında yaşanacak güzel anılar ile fark yaratacağını, bu vesile ile katılan takımlara başarı dileklerimi iletirken saygı değer ve sporsever halkımızı müsabakaların oynanacağı Hendek Yeni Spor Salonuna davet ediyorum dedi.

Turnuva Şartnamesi

T.C.
HENDEK KAYMAKAMLIĞI
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ
VOLEYBOL TURNUVASI

Takımlardan istenecek belgeler.

Nüfus kâğıdı fotokopisi (Oyuncunun)

Turnuvaya katılacak takımlar 400,00 TL (Dörtyüz Türk Lirası) katılım ücreti ödeyecektir.  Ücretler İlçe Milli Eğitim Sportif Faaliyetler Halk Bankası Hendek Şubesi İBAN TR12 0001 2001 2900 0006 0000 61 Nolu hesabına yatırılacaktır. Turnuvanın bütün giderleri İlçe Milli Eğtim Sportif Faaliyetler Halk Bankası Hendek Şubesi İBAN TR12 0001 2001 2900 0006 0000 61 Nolu hesabından turnuvaya katılım için toplanan ücretlerden karşılanacaktır. (Takımların turnuvaya katılım ücretlerini belirtilen hesaba, “Geleneksel Hendek Kaymakamlık 15 Temmuz Şehitleri Voleybol Turnuvası” adı altında yatırmaları gerekmektedir.) Banka dekontu Hendek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne ( Hendek Yeni Spor Salonu ) verilecektir.

1.Takım listeleri 03.11.2017 Cuma günü mesai bitimine kadar Hendek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne (Yeni Spor Salonu) teslim edilecektir.

2.Maçlarda uluslararası kurallar geçerlidir.

3.Müsabakalar grup maçları olarak oynanacaktır. Gruptan çıkan takımlara çapraz eşleştirme yapılacaktır.

4. Maçlar 5 set üzerinden kazanılmış 3 set olarak oynanacaktır.

5. Beraberlik halinde son set uzatma seti olarak 15 sayı üzerinden oynanır.

6. Takımlar başlama saatinden 30 dk. önce sahada olacak, takım listeleri hakemlere verilecek ve  maçlar tam saatinde başlayacaktır.

7. Takımların formaları aynı düzenden olacak sadece libero varsa forması farklı tek renk olacaktır. Libero o maçta listede belitilecektir. Listede libero yoksa sahada libero oynatılmaz.

8. Takımlar bir sette 2 mola alma hakkı vardır, ayrıca 12. sayıda teknik mola verilir. Uzatma setinde 2 mola hakkı vardır ve teknik mola yoktur.

9. Oyun sırasında oluşabilecek sakatlanma ve yaralanmalardan kurumumuz sorumlu değildir.

10. Takımlar en fazla 14 en az 6 oyuncudan oluşur.

11. Takım sorumluluları idareci ve takım kaptanıdır.

12. Listelerden takım kaptanı ve idareci sorumludur.

13. Takımlar spor kıyafeti ve spor ayakkabılarıyla sahaya çıkmak zorundadır. Oyunda spor ayakkabısı, forma, şort ve eşofman altı ile oynayabilir.

14. Takımlarını desteklemeye gelen taraftarlarla takım bir bütündür, takımlara uygulanan centilmenlik kuralları neyse seyircilere de uygulanır. Olumsuz davranışlar takıma yansır. Taraftarlardan idareci sorumludur.

15. Takım listelerinde ( müsabaka süresince ) oluşacak her türlü SAĞLIK ve GÜVENLİK tedbirleri takımımıza aittir.) ibaresi yazılarak takım yetkilisi tarafından imzalanacaktır.

16. Müsabaka boyunca salondan olan her türlü maddi kaybı, müsabakası olan takımlar tarafından karşılanacaktır.

18. Bir veya birkaç takım tarafından kazanılan puanların eşitliği halinde, sıralama;
- Kazanılan maç sayısına göre belirlenir. Kazandığı maç sayısı fazla olan takım üst sırada yer alır.
- Kazanılan maç sayısıda göre eşitliğin bozulmaması halinde set averajı uygulanır. Bu uygulamada puanları eşit olan takımların müsabakalar sonunda aldıkları setlerrin toplamı, verdikleri setlerin toplamına bölünür. Sıralama, büyülk sayıya sahip olan takım üst sırada yer alacak şekilde yapılır.
- Eşitliğin kazanılan set sayılarına göre de devam etmesi halinde; eşitliği devam eden takımların yaptıkları tüm müsabakalar tüm müsabakalar sonunda aldıkları toplamı, verdikleri sayılarının toplamına bölünür. Takımlar, çıkan sayının büyüklüğüne göre yukarıdan aşağıya sıralanır.
- Eşitlik yine de bozulmamışsa bu durumdaki takımların kendi aralarında yaptıkları müsabakalardaki maç, puan, set ve sayı averajına sırası ile başvurularak sıralama belirlenir.

19. İtirazlar maçtan sonra hakem kuruluna dilekçe verilerek yapılır.

20. Müsabakalar hafta içi ilk maç 19.00’ da Hendek Yeni Spor Salonunda yapılacaktır.

21. Turnuva sonunda 1.2.3. olan takımlara kupa ve madalya verilecektir.

22. Turnuvaya katılan takım sayısında göre gruplar kura ile belirlenir.

23. Kuralar 10/11/2017 saat 17.00’ da Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda çekilip kuraya gelmeyen takımın kurası yönetim kurulunca çekilecektir.

24. Turnuva 13/11/2017 tarihinde başlayacaktır.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2017, 17:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184