Kazimiyespor Dört Köşe

Sakarya 1. Amatör Küme Lig’i D grubu 8. hafta karşılaşmasında Hacımercanspor evinde Kazimiyespor’u konuk etti.

Kazimiyespor Dört Köşe


Hacımercanspor, maça hızlı başlayan taraf oldu ve Dk. 5 de çıktığı atakta Tanju ile golü buldu ancak ofsayt gerekçesi ile gol değeri kazanmadı. Dakikalar 25’i gösterdiğinde Hacımercanspor sağ kanattan çıktığı atakta mutlak gol pozisyonunu değerlendiremedi.

Kazimiyespor, Dk. 35’te Semih ile cezasına girdi yaptığı ortaya Ali kafa ile kaleye gönderi ancak Kaleci Hilmi topu harika çelerek gole izin vermedi. Dk. 37’de sol kanattan Semih tekrar içeri ortasını gönderdi Levent’in kafasıyla top ağlarla buluştu ve Kazimiyespor deplasmanda 1-0 öne geçti. Dk. 45’te Kazimiyespor’un kullandığı kornerde kaleci topu elinden kaçırdı ve Bahadır topu ağlarla buluşturdu ancak Hakem kaleciye yapılan müdahale gerekçesiyle golü iptal etti.

 İlk yarıda başka gol olmadı ve Kazimiyespor soyunma odasına 1-0 galip girdi. İkinci yarıya Kazimiyespor hızlı başladı ve Dk. 47’de Semih korner atışından topu ağlarla buluşturdu ve Kazimiyespor deplasmanda skoru 2-0’a getirdi. Dk. 59’ da kullandığı taç atışında içeri doğru giren kırmızı-beyazlılar içeri çıkardığı topu kaleci ile karşı karşıya kalan Atakan ağlarla buluşturdu ve skoru 3-0 getirdi.

Kazimiyespor ikinci yarıda golleri ard arda atmaya devam ederken Dk. 62’de cezasahasına giren Semih kaleciye attığı çalım ile topu ağlarla buluşturdu. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Kazimiyespor deplasmanda 4-0’lık skorla galip geldi. Bu skorla Kazimiyespor puanını 19’a çıkartırken, Hacımercanspor 13 puanda kaldı.

HACIMERCANSPOR - KAZİMİYESPOR: 0-4

 Stad: Sapanca Atatürk Stadyumu

 Hakemler: Tayfun Güz, Sinem Çetin, Sunay Bayar

Hacımercanspor: Hilmi, Kadir, Tolgahan, Levent, Ali Said, Hasan(Dk. 50 Memduhhan), Tolga(Dk. 55 Çetin), İbrahim, Erhan, Tanju, Burak(Dk. 47 Tufancan)

Kazimiyespor: Çetin, Davut(Dk. 25 Atakan), Sercan, Birol( Dk. 65 Hakan), Bahadır, Uğur, Levent, Kadir, Semih(Dk. 63 Yusuf), Ali, Fatih

 Goller: Dk. 37 Levent, Dk. 47, Dk. 62 Semih, Dk. 59 Atakan(Kazimiyespor)



Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2018, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184