Kazimiyespor İlk Yarıyı Lider Kapattı

Sakarya 1. Amatör Küme Lig’i D grubunda 11. hafta karşılaşmasında Kazimiyespor, evinde Akyazıspor’u konuk etti.

Kazimiyespor İlk Yarıyı Lider Kapattı


Kazimiyespor, evinde konuk ettiği Akyazıspor'u 2-1'lik skor ile yenerek 2018/2019 sezonunun ilk yarısını lider olarak kapattı.

Maça hızlı başlayan taraf Akyazıspor oldu ve ilk 15 dakika 5 net gol pozisyonunu değerlendiremedi ve Kazimiyespor kalecisi resmen kalesinde panter kesildi ve karşı karşıya bir çok gole geçit vermedi.

Dakikalar 30'u gösterdiğinde bu sefer ev sahibi ekip topun hakimiyetini üstüne almaya başladı ve Semih'in sol kanattan içeri kat etti 3 oyuncuyu geçerek topu Alperene çıkardı ve Alperen topu ağlarla buluşturdu. Kazimiyespor, 42. dakikada Kadir çıktığı atakta mutlak gol pozisyonunu kaçırdı ve maçın ilk yarısında başka gol olmadı. Kazimiyespor 1-0'lık üstünlük ile ilk yarıyı bitirdi.

Maçın ikinci yarısına ev sahibi evip Kazimiyespor hızlı başlayan taraf oldu ve 60. dakikada Levent ile farkı 2'ye çıkartan golü kaydetti. Dakikalar 75'i gösterdiğinde Akyazıspor Ethem ile çıktığı atakta golü bularak farkı tekrar 1'e indirmeyi başardı. Ancak bu gol Akyazıspor'a yeterli olmadı ve Kazimiyespor evinde konuk ettiği Akyazıspor'u 2-1'lik skorla yenerek sezonun ilk yarısını lider kapattı.

Bu skorla Kazimiyespor puanını 28 yaparken, Akyazıspor 15 puanda ilk yarıyı kapattı.

KAZİMİYESPOR - AKYAZISPOR: 2-1

Stad: Kazimiye Melih Bilgin Stadyumu

Kazimiyespor: Çetin, Davut, Fatih, Birol, Atakan, Ali, Levent, Uğur, Kadir, Semih, Alperen

Akyazıspor: Ali, Kadir, Ahmet Turgay, Gökhan, Yusuf, Hasan, Bünyamin, Furkan, Okan, Numan, Ethem 

Goller: Dk. 30 Alperen, Dk. 60 Levent (Kazimiyespor), Dk. 75 Ethem (Akyazıspor)
(Haber:Serkan Bilgin)


Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2018, 08:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184