KAZIMİYESPOR MAÇI ERTELENDİ

Kazimiye’de oynanması gereken maçı hakem sahanın futbola elverişli olmaması nedeniyle erteledi.

KAZIMİYESPOR MAÇI ERTELENDİ



Bugün saat:14.00’te Kazimiyespor- Taşburunspor maçını hakem Gökhan Kahyacık, sahanın futbol oynamaya elverişli olmadığını belirterek maçı oynatmadı ve erteledi.

Maçın hakemi Gökhan Kahyacık sahanın futbol oynamaya elverişli olmadığı gerekçesi ile ertelediğini açıklamasının ardından her iki takım soyunma odasına gitti.

Kazımiyespor Antrenörü Erkan Güleryüz maçın ertelenmesi ile ilgili yaptığı açıklamada “ Taşburunspor’un puanı 31, Kazimiyespor’un puanı 37.Playoff iddiasını sürdürebilmek için Taşburunsporun bu maçı kesinlikle kazanması gerekiyordu. Maç muhtemelen hafta içi Adapazarı’n da oynanacak. Açıkçası hakemin bu kararı Taşburunsporun isteğine uygun şekilde gerçekleşti. Askf’ye sesleniyorum ve diyorum ki  Taşburunspor ve Kazimiyespor’un hakkı yenilmektedir. Amatör futbola gölge düşürülmüştür. Biz daha kötü hava ve saha şartlarında maçlar oynadık. Böyle saçma bir gerekçeyle maçı iptal edip, rakibimiz olan Taşburunspor’un istediği gibi bir karar verilip biz Kazimiyesporun üzerinde kirli oyunlarını oynuyorlar. Mekece’ye maç verip oynatan zihniyet hakkımızı yemesin. Amatör futbola gölge düşürmesinler, ayıptır, günahtır. Biz kendi sahamızda Hanlıköy maçında maç oynayıp, rakip takıma yedek forma verdik. Bu hakem de maçımızı yönetti. Bugün ne değişti de bu maçı iptal etti. Soru işaretlerinde haklıyız” diyerek tepkisini dile getirdi.

Sahanın futbola elverişli olmaması nedeniyle ertelenen KazımiyesporTaşburunspor maçının nerede oynanacağı konusunda kararın önümüzde ki günlerde verilmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2018, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184