Kazimiyespor muhteşem golle güldü 1-0

Sakarya 1. Amatör Küme Lig'in 2. hafta maçında Kazimiyespor, evinde Karasu Aziziyespor'u konuk etti. Maç Aziz Şehitlerimiz için yapılan 1 dakikalık saygı duruşu ile başladı.

Kazimiyespor muhteşem golle güldü 1-0


Maça hızlı başlayan taraf kırmızı-beyazlılar oldu ve 12. dakikada Levent'in ceza sahası dışından vurduğu muhteşem şut ile Kazimiyespor'u 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın bundan sonraki dakikalarında tam anlamıyla bir ortasaha mücadelesi şeklinde geçti. Rakibini geride karşılayan Karasu Aziziyespor karşısında Kazimiyespor posizyon bulmakta oldukça zorlandı. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol sesi gelmedi ve Kazimiyespor soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda Kazimiyespor oyunu tamamen karşı yarı alana yıkmayı başaramasada bir çok atakla kaleyi yoklayan taraf oldu. Kazimiyespor'da Ali Yeniçeri 90+2. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Özellikle top çevirdiği anlarda takip defansa zor anlar yaşatan Kazimiyespor, kaleci Ahmet'i geçmekte çok zorlandı.

Karasu Aziziyespor'un son çabası sonuç vermedi ve Kazimiyespor karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. İki haftayıda galip bitiren kırmızı beyazlılar, puanını 6'ya çıkardı. Karasu Aziziyespor ise 0 puanda kaldı.


 

KAZİMİYESPOR :1

KARASU AZİZİYESPOR: 0

Stat: Kazimiye Melih Bilgin Stadyumu

 

Hakemler: Oğuzhan Yiğit Karpuz, Mustafa Bal, Yiğit İsmail Abdullahoğlu

 

Kazimiyespor: Çetin, Davut, Sercan, Bahadır, Birol, Ali, Uğur, Levent, Kadir, Erdi (Dk. 64 Hakan Çatal), Fatih (Dk. 76 Umut Karakaş)

 

Karasu Aziziyespor: Ahmet, Ahmetcan, Kerem, Bayram, Öncel, Özgür, Faruk, Abdulsamet, Sinan, Erdem, Ergün

 

Goller: Dk. 12 Levent Taşkın (Kazimiyespor)

 

Kırmızı kart: Dk. 90+2 Ali Yeniçeri (Kazimiyespor)




 

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2018, 22:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184