Kazımiyespor Sahasında Kaybetti

Süper Amatör lig B.Grup maçında Kazımiyespor ile AşağıKirazcaspor Hendek suni çim sahada karşı karşıya geldi.

Kazımiyespor Sahasında Kaybetti

Karşılaşma karşılıklı ataklarla başlarken, konuk ekip Aşağı kirazcaspor ilk dakilardan itibaren atak oynamaya başladı ve 10. Dakikada geliştirdiği atakta Eren ile 1-0 öne geçen taraf oldu.

Ev sahibi Kazimiyespor zaman zaman atak yapsa da pek başarılı olamazken konuk ekip 44. dakikada geliştirdiği atakta Yahya ile skoru 2-0 yaptı ve ilk yarı Konuk Ekip Aşağı Kirazca'nın 2-0 üstünlüğüyle bitti.

Kazimiyespor’da Kart cezalılarının fazla olması Kazimiyespor’un oyun düzeninin bozulmasında büyük etken olduğu gözlerden kaçmazken, ikinci yarı biraz daha derli toplu oynamaya calışan Kazimiyespor 57. Dakikada geliştirdiği atakta kaptan Zafer'in golü ile skoru 2-1'e getirdi.

Konuk ekip Aşağı Kiracaspor ataklarını yeniden sıklaştırdı ve 66. Dakikada Emre ile skor 3-1'e getirdi. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Kazımiyespor 68. Dakikada Uğur Kalyoncu ile farkı tekrar 1'e indirdi. Konuk ekip Aşağı Kirazcaspor ataklarını sıklaştırarak 76. Dakikada B. Eren ve 77. Dakikada Emre ile skoru 5-2'ye getirdi.

Evsahibi Kazimiyespor'un 86. Dakikada Kazandığı Penaltıyı Bahadır gole çevirerek skoru 5-3'e getirdi. 90+1. Dakikada Kazimiyespor’dan Furkan Kırmızı kart ile oyun dışı kalırken, karşılaşmayı 5-3 kazanan konuk ekip Aşağı Kirazcaspor 3. Puanın sahibi oldu.

Kazimiyespor:3

Aşağı Kirazcaspor:5

Hakemler: Mustafa Altuntaş, Barış Atuk, Mert Çakır

Saha: Hendek Suni çim

Kazimiyespor: Salih, Melih, Samet, Hakan Bekleyen, Hakan Çatal(Furkan), Zafer, Uğur İşnel, Uğur Kalyuncu, Semih(Tolga), Emre(Burak), Bahadır

Antrenör: Erkan Güleryüz

Aşağı Kirazcaspor: Sertaç, Mehmet, Berker, Adem, Hakan, Okan(Oğuz Şenoğlu), Murat(Hasan Mert), Atilla, Emre, Yahya(Oğuz Akkaya), B.Eren(Çağrı)

Antrenör: Muzaffer Aydınlı

Goller: Dk 57 Zafer Dk 68 Uğur Kalyoncu Dk 86(P)Bahadır(Kazimiyespor) Dk 10-66-77 Emre Dk 44 Yahya Dk 76 B.Eren (Aşağı Kirazcaspor)

Kırmızı Kart: Dk 90+1 Furkan (Kazimiyespor)

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2022, 16:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Necmi
Necmi - 2 yıl Önce

Kirazca şampiyon bu sene.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184