Kazimiyespor Taraklı’dan Elli Boş Döndü 0-3

Süper Amatör Küme B Grubunda son haftalarda Taraklıspor kendi sahasında sezonun son karşılaşmasında Kazımiyespor’u ağırladı.

Kazimiyespor Taraklı’dan Elli Boş Döndü 0-3

Rakibine 90 dakika boyunca üstünlüğünü koruyan Taraklıspor sahadan 3-0 galip ayrıldı.

21 puanla 5. Sırada bulunan Taraklıspor, 24 puanla 4’üncü sırada bulunan Kazımiyespor ise konuk etti. 90 dakika boyunca yağmur altında oynanan karşılaşmada Taraklıspor ilk yarıda tam 3 gol buldu.

24. Dakikada Faytullah’ın muhteşem pasıyla buluşan Yunus, takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Taraklıspor’da bu kez sahneye Ömer Can çıktı.

32. Dakikada Yakuphan’ın ara pasıyla buluşan Ömer Can takımını 2-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla bitecek derken Taraklıspor’da bu kez 1. Golün asistini yapan Feytullah çıktı. 45. Dakikada rakibinden aldığı topla hızla ceza sahasına giren Feytullah, kaleciyle karşı karşıya kaldı ve durumu 3-0 getirdi.

Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoruydu. 2. yarıya da hızlı başlayan Taraklıspor, birçok gol pozisyonu gole çevirmedi ve rakibi Kazımiyespor’da aradığı golü bulamadı ve karşılaşma Taraklıspor’un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Havanın yağmurlu olmasına rağmen Taraklıspor taraftarları takımını yalnız bırakmadı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2022, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184