Köstereli TOHM Koordinatörlüğüne Getirildi

Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli TOHM (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) Koordinatörlüğü görevine getirildi.

Köstereli TOHM Koordinatörlüğüne Getirildi

Sakarya İlimizin tanınmış spor adamlarından biri olan, her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy'un tenzipleriyle TOHM (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) Koordinatörlüğü görevine atandı.

Köstereli atanmasının hemen ardından sıcağı sıcağına TOHM (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) antrenör ve destek personeli ile tanışma toplantısı gerçekleştirerek, yeni görevine başlamış oldu.

Feyzullah Köstereli atama ile ilgili şunları söyledi. "TOHM (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) İl Koordinatörlüğü görevini bizlere uygun gören Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Arif Özsoy'a ve toplantımıza iştirak ederek bizleri onurlandıran Spor Şube Müdürümüz Sayın Özgür Aygün'e teşekkürlerimi arz ediyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2021, 09:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
ibrahim devrin
ibrahim devrin - 3 yıl Önce

hayırlı olsun

Misafir
Misafir - 3 yıl Önce

Siz var ya ulusal medyanın satılmış kalemşörlerin farkınız yok. İşinize geleni yayımlyıp gelmeyeni yok sayıyorsunuz. Yazdığım yorumda bi hakaret varmıydı veya iftira... Sana ne yorumu yayımlasana!
Ee mamanız kısılır değil mi? Tıpkı yanar döner takiyyecilerin gibi sizin de kökünüüz kuruyacak bilesiniz.

Editör
Editör @Misafir - 3 yıl Önce

Yapılan yorumlar hakaret ve küfür içermedikçe yayınlanıyor, yayınlanmayan yorumunuzu buraya yazdığınıza eminmisiniz? Ayrıca yazdığınız saçma iddialarınızı ve kelimelerinizi size iade ediyoruz, bizim rızkımızı Allah veriyor, kimsenin kalemi yada kalemşörü de olmadık, olmayacağız da...

İrfan usanmaz
İrfan usanmaz - 3 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun inşAllah Allah utandırmasın yakışır Feyzullah hocama

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184