Koz Antalya’da

İzmir, uluslararası açıdan önemli bir kick boks turnuvasına ev sahipliği yaptı. Fighting Fit Club’ın (FFC) Güzelbahçe’deki spor kompleksinde organize edilen FFC Superfights Series Kick Boks Turnuvası’nda kulübün 9 yerli sporcusu; Hollanda, Sırbistan, Karadağ ve Ukrayna’dan 9 yabancı kick boksçu ile dövüştü.

Koz Antalya’da

Organizasyonda 4 kadın, 14 erkek sporcu yer aldı. Organizasyon’da Sakaryalı sporcu Enes Koz yaptığı 4 müsabakayı da kazanma başarısı gösterdi.

Sıra Antalya’da

Ağırlıklı olarak prof maçlara davet edilen ve bu kulvarda ciddi başarılar hedefleyen Enes koz çıktığı 4 maçı da kazanarak yoluna devam ediyor. İzmir’deki performansı ile hem izleyenleri hem organizasyon komitesini etkilemeyi başaran Koz, 19 Aralık Pazar günü Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenecek Prof Gala Gecesi’nde Ülkemizi ve Sakarya’yı temsil edecek.

Durmak Yok

Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını da sürdüren Enes Koz kendisine desteklerini esirgemeyen İş adamları Kadir Düzenli Yavuzhan Yavuz vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederim. inşallah bu maçı da alıp yolumuza yenilgisiz devam etmek istiyorum. Önümüzde kickboks ve muaythai Türkiye şampiyonaları var inşallah onlara da başarılı olmak istiyorum" dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184