Küçük Sultanlar Sakarya Şampiyonu

Şehit Mahmutbey ortaokulu Küçük Kızlar Voleybol Takımımı Sakarya Şampiyonu oldu.

Küçük Sultanlar Sakarya Şampiyonu

Okul Sporları kapsamında 1. kümede mücadele eden Şehit Mahmutbey ortaokulu Küçük Kızlar Voleybol Takımımı, 4 Ocak Çarşamba günü çıktığı final mücadelesinde Akyazı Atatürk Ortaokulunu 2-1 yenerek Sakarya Şampiyonu oldu.

Grup Maçlarında Yenilgisiz İkinci Oldu

Okul Sporları kapsamında Yücel Ballık, Özel Serdivan Kale Ortaokulu ve Geyve Şehit Serdar Gökbayrak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile birlikte 1. Küme A Grubunda mücadele eden Küçük Kızlar Voleybol Takımımız grubunu lider tamamlayarak çeyrek final gruplarına çıkmayı başardı.

 Küçük Kızlar Voleybol Takımımız ilk maçında Özel Serdivan Kale Ortaokulu, ikinci maçında Yücel Ballık Ortaokulu karşısında set vermeden 2-0 galip gelmeyi başardı.

Şehit Mahmutbey ortaokulu Küçük Kızlar Voleybol Takımımı grubunun üçüncü ve son maçında Geyve Şehit Serdar Gökbayrak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi karşısında hükmen 2-0 galip gelerek grubunu lider olarak tamamlayarak çeyrek finale yükseldi.

Çeyrek Final Grubunda Da Yenilgisiz Lider

1 numaralı çeyrek final grubunda Alaçam Ortaokulu ve Cengiz Topel Ortaokulu ile mücadele eden küçük sultanlarımız, Cengiz Topel Ortaokulunu 2-0, Alaçam Ortaokulunu 2-1 yenerek yarı finale yükseldi. Bu sonuçlarla grubunu yenilgisiz bir şekilde lider bitiren takımımız, 2 Ocak Pazartesi günü Lütfü Yaman Spor Salonunda Özel Serdivan Kale Ortaokulu ile finale çıkma mücadelesi verdi. Grup maçlarında 2-0 galip geldiği rakibi karşısında yarı finalde de 2-1 galip gelen sultanlarımız, 4 Ocak Perşembe günü final müsabakasında şampiyonluk kupasına ulaşmak için mücadele etme biletini almış oldu.

Ve Sakarya Şampiyonu Şehit Mahmutbey

Küçük Kızlar Sakarya İl Birinciliği turnuvasında şampiyon olabilmek için Akyazı Atatürk Ortaokulu ile mücadele eden takımımız ilk seti üstün bir oyunla 25-14 önde bitirirken ikinci sette rakibine 23-25 ile boyun eğdi. Oldukça heyecanlı geçen maçta tie-break setinin başlarında zorlanan takımımız, seti 15-9 önde tamamlayarak maçı 2-1 kazanmayı başardı. Bu sonuçla Sakarya Şampiyonu olan küçük sultanlarımız, 7-10 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek grup müsabakalarında Sakarya'yı temsil edecek.

Galibiyeti Ercan Aksu'ya Hediye Ettiler

Şampiyonluk kupasını ve madalyalarını Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kasım Adem Altun'un elinden alan öğrencilerimiz, şampiyonluk sevincini öğretmenleri ve velileriyle paylaşarak günün anısına bolca fotoğraf çektirdiler. Maçın ardından şampiyonluğu bir süre önce vefat eden meslektaşı Ercan Aksu'ya armağan ettiğini ifade eden Beden Eğitimi Öğretmenimiz ve Sakarya Voleybol antrenörü İdris Demir, grup müsabakalarında Sakarya'yı en iyi şekilde temsil edeceklerinin sözünü verdi.

Öğrencilerimizi yetiştiren başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz İdris Demir ile antrenör Merve Karapınar'a teşekkür eder, öğrencilerimizi tebrik ederiz. Şampiyonluk kupasını kaldırma başarısı gösteren takımımıza grup müsabakalarında başarılar dileriz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184