Küçük Sultanlarda Şampiyon Şehit Mahmutbey

Okul Sporları kapsamında Sakarya genelinde düzenlenen 1. küme küçük kızlar voleybol müsabakaları 22 Mart Cuma günü oynanan müsabakalarla sona erdi.

Küçük Sultanlarda Şampiyon Şehit Mahmutbey


Lütfü Yaman Spor Salonunda gerçekleştirilen final müsabakasında Nuri Bayar Ortaokulu karşısında 25-13 ve 25-9 ile rahat bir galibiyet elde eden Şehit Mahmutbey Ortaokulu, 2018-2019 yılı Sakarya Şampiyonu oldu. Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde kupa ve madalyalarını Sakarya Okul Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Akova'nın elinden alan Şehit Mahmutbey Ortaokulunun küçük voleybolcuları kupa sevincini bayrak töreninde okul arkadaşları ile paylaştı.


Takım Sporlarında Dördüncü Kupa


Okul  sporları kapsamında 2018-2019 yılında düzenlenen birinci küme müsabakalarına yedi takımla katılan Şehit Mahmutbey Ortaokulu, tam dört kupa kaldırarak sporda başarının adresi olmayı başardı. Şehit Mahmutbey Ortaokulu bu yıl voleybol branşında yıldız kız ve küçük kızlarda Sakarya Şampiyonu, hentbol ve futbol branşında ise yıldız erkeklerde Sakarya üçüncüsü olmayı başardı. Ayrıca Şehit Mahmutbey Ortaokulu yıldız kız voleybol takımı Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Sakarya'yı başarı ile temsil ederek 32 okul arasına girmeyi başardı. Filenin sultanları 4-6 Nisan tarihleri arasında yarı finallerde ter dökecek.


Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2019, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184