LİGE YENİ YENİ ISINIYORUZ

Süper Lig takımlarından Hendek Akovaspor Kulüp Başkanı Vural Tutkun, İnşallah yakın zamanda ses getirecek sonuçlar alacağız diye konuştu.

LİGE YENİ YENİ ISINIYORUZ


Süper Lig A Grubu 6. Haftasında namağlup lider ArifiyeKalaycıspor’a ilk mağlubiyeti tattıran Hendek Akovaspor’da moraller üst seviyede.

Kalaycı karşısında alınan anlamlı galibiyetin sevincini yaşadıklarını belirten Tutkunlar İnşaat’ın sahibi Kulüp Başkanı Tutkun, A
kovaspor ilk defa Süper Ligde oynuyor ve bu heyecanı yaşıyor. Zamanla yarışarak iyi bir takım yapmanın ve iyi futbol oynayan bir ekip kurmanın heyecanıyla başlayan Süper Lige ancak ısınıyoruz.

Hocalar ve sporcularımızın gayretleriyle daha güzel göze hoş gelen bir futbol takımı olmak için mücadele ediyoruz. Bütün rakiplerimize saygı gösterdiğimiz gibi saygı görmek istiyoruz. Akovaspor olarak her türlü desteği vererek Hendeği en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Takımım gün geçtikçe daha iyi olacaktır diye konuştu.

İyi bir takımız

Tek hedeflerinin iyi bir takım olmak olduğunu dile getiren tecrübeli antrenör Ali Kemal Yener, Gerçekten iyi bir takımımız var. Daha iyi olmak ve bu lige keyif vermek istiyoruz. Başarılı olmak bizim ruhumuzda var.

Biz Hendeği temsilde hata yapmadan destek olanları mahcup etmeden çalışıyoruz. Bu arada kulübümüze inanılmaz destek olan Vural başkanımıza şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2015, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184