LOCCANDA RESTAURANT ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

Hendek’te hizmet veren Loccanda Restaurant işletme sahibi İsmet KayıhanŞampiyon güreşçileri ağırladı.

LOCCANDA RESTAURANT ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI


Bartın ilinde gerçekleştirilen 49 İl’in katıldığı Gençler Okullar arası Güreş Türkiye Şampiyonasında şampiyon olan Hendek Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sporcuları Abdulsamet Başar ve Serhat Kırık, Loccanda Restaurant işletme sahibi İsmet Kayıhan tarafından ağırlandı.

Yemeğe şampiyon güreşçiler Abdulsamet Başar ve Serhat Kırık’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, İlçe Halk Eğitim Müdürü Necati Tan, İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Umur Çeşme ve Antrenör Zafer Başar katıldı.

Sohbet havasında geçen yemeğin ardından Şampiyon güreşçilerin yanı sıra Yemeğe katılanlar Kayıhan’a gösterdiği hassasiyet ve örnek davranış nedeniyle teşekkür ettiler.

Loccanda Restaurant işletme sahibi İsmet Kayıhan şampiyon güreşçileri kutlayarak “ Daha çok başarılara imza atacaklardır. Dünya Okullar arası güreş şampiyonasında Ülkemizi en güzel şekilde temsil edeceklerine ve derecelerle döneceklerine inanıyorum. Bizlerde üzerimize düşeni yapacağız” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2016, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184