MİLLİ GURURUMUZ İDRİS DEMİR’İN ÖĞRENCİLERİ ŞAMPİYON OLDU

Türkiye’nin ev sahipliğinde Ankara Selim Sırrı Tarcan Voleybol Salonu’nda düzenlenen Küçük Kızlar Balkan Şampiyonası oynanan karşılaşmalarla sona erdi.

MİLLİ GURURUMUZ İDRİS DEMİR’İN ÖĞRENCİLERİ ŞAMPİYON OLDU


Hendekspor bayan voleybol takımında yıllardır başarıdan başarıya koşan Antrenör İdris Demir Milli takım Antrenörü olarak çıktığı Balkan Şampiyonasında da büyük bir başarıya imza atarak şampiyonluk sevinci yaşadı.

Şampiyon Küçük Kızlar Voleybol Milli Takım Antrenörü İdris Demir  sosyal sayfasından yayınladığı kutlama mesajında “  milli takımdaki oyuncularımızın öncelikle onları yetiştiren ailelerini, voleybola başlatanları ve halen kulüplerinde onların gelişimi için çalışan voleybol emekçisi antrenör ve yöneticilerini tebrik ediyorum. Gerçek şampiyon onlardır. Bizler sadece kızlarımıza rehberlik yaptık. Bizi arayarak şampiyonluğumuzu kutlayan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Sırbistan’ı 23-25, 25-18, 25-17, 25-20’lik setlerle 3-1 mağlup eden Türkiye-1 takımı bu sonuçla Balkan Şampiyonluğuna ulaştı. Romanya’yı 3-1 mağlup eden Yunanistan ise üçüncü oldu.

  

Balkan Şampiyonu olan Türkiye'nin kupa ve madalyalarını TVF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu takdim ettiler.

 

 Final maçı

Türkiye 3 Sırbistan 1 (23-25, 25-18, 25-17, 25-20)

 

 Sıralama:

1. TÜRKİYE

2. Sırbistan

3. Yunanistan

4. Romanya

5. Karadağ

6. Romanya

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2015, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184