Minik Şampiyonlardan Başkan İrfan Püsküllü’ye Ziyaret

Sakarya Artistik Jimnastik Okul Spor yarışmalarında dereceler alan Hendek Jimnastik Kulübünün minik sporcuları kupalarıyla birlikte Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti.

Minik Şampiyonlardan Başkan İrfan Püsküllü’ye Ziyaret

Başkan İrfan Püsküllü Sakarya geneli takım halinde 1’ncilik kupasını ve diğer klasmanlarda 4 toplamda 5 kupa 7 Altın 3 Gümüş ve 4 Bronz Madalya kazanan sporcuları, antrenörlerini ve ailelerini makamında misafir etti.

Sakarya Geneli Toplamda 5 Kupa

Sakarya geneli düzenlenen Sakarya Artistik Jimnastik Okul Sporu yarışmalarında takım halinde 1’ncilik kupasını ve diğer klasmanlarda da 4 toplamda 5 kupa ve 14 madalya ile dönen Hendek Jimnastik Kulübünün minik sporcuları kupalarıyla birlikte ilk olarak Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret ettiler.

Sporcular ve aileleriyle birlikte bir süre sohbet eden Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, genç jimnastikçilerin bu önemli başarısından dolayı gurur duyduğunu belirtti. Onların gösterdiği azim ve çalışma disiplininin hem bireysel hem de takım olarak elde ettikleri başarıların temelini oluşturduğunu vurguladı. Ayrıca, genç sporcuların gelecekteki başarılarını desteklemek için Hendek Belediyesi olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Başkan İrfan Püsküllü: Tebrikler Çocuklar

Minik sporcuları makamında misafir eden Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü sözlerine şöyle devam etti; “Sakarya geneli takım halinde 1’ncilik ve diğer klasmanlarda 4, toplamda ise 5 kupa 14 madalya kazanarak bizleri gururlandırdılar. Minik sporcularımızın yarışmalarında elde ettikleri bu başarı takdire şayan. Takım olarak kazandıkları birincilik kupasıyla birlikte diğer klasmanlarda da dört farklı kupa kazanarak toplamda beş kupayı müzelerine götürdüler.

Bu azimli çalışmalarından ötürü öncelikle Belediyemiz antrenörü Ali Yıldırtan hocamızı Hendek Jimnastik Kulübü ekibini ve sporcularımızın ailelerini bir kez daha tebrik ediyorum. Bu başarı bizlere sporu ve spor kulüplerimizi desteklemenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Gençlerin spora ve sağlıklı yaşama olan ilgisini artırmak adına da bu başarı önemli bir adım oldu. Tebrikler çocuklar” diye konuştu.

Hendek Jimnastik Kulübü Kurucusu ve Baş Antrenörü Ali Yıldırtan ise yarışmalara katılan tüm öğrencilerini tebrik ederek heyecanlarına rağmen çalışmalarının karşılığını en güzel şekilde hediye ettiklerine vurgu yaparak Hendek Jimnastik Kulübü olarak çalışmalarında desteklerini esirgemeyen başta Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküülü’ye, sporcuların ailelerine ve sürekli iş birliği içerisinde çalıştıkları İlçe Milli Eğitim, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesine de ayrıca teşekkür etti.

Sakarya Geneli Dereceye Giren Öğrenciler;

Noksel İlk Okulu Erkekler Kategorisi Minik B 1’nciler

Kaan Türker Duran, Toprak Ateş, Mert Ali Üstüncan

Noksel İlk Okulu Erkek Minik A Kategorisi 1’nciler

Ömer Duman

Ziya Gökalp Ortaokulu Yıldız Kız 1.’ler

Ece Özdemir, Emine Ela Ak

Ziya Gökalp Ortaokulu Küçük Kız 2’ciler

Zeynep Deva Sunman, Sude Çambudak, Zeynep Nisa Er

Hendek Özel İmge Okulları Kızlar Minik A Kategorisi 4’ncüler

Mehlika Çakmak, Beren İsbulan, Miray Şura Uçar, Ecrin Gedikoğlu

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184