Minik Yıldızlar Parlamaya Devam Ediyor

Hendek Belediyesi Karate Takımı, Bursa’da yapılan İller Arası Minik-Yıldızlar Karate ligini 4 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya alarak tamamladı.

Minik Yıldızlar Parlamaya Devam Ediyor

Yıldızlar başarılarıyla Hendek’i gururlandırdı.

Büyük Başarıya 11 Madalya

Katıldığı her turnuvadan büyük başarılarla dönen Hendek Belediyesi Karate Takımı başarılarına bir yenisini daha ekledi. Ekibimiz Bursa’da yapılan 19 İlden 69 kulüp ve 835 sporcunun katıldığı Bursa İller Arası Minik-Yıldız Karate ligini 4 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak turnuvayı büyük başarıyla tamamladı.

Babaoğlu: Sporun Başkenti Hendek

Bursa’dan başarıyla dönen sporcuları ve teknik ekibi kutlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Her turnuvadan başarıyla dönen ve ilçemizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımız bizi yine mutlu etti, gururlandırdı.

Başarı parolasıyla her mücadeleden zaferlerle dönüyoruz. Onlar başardıkça bizler de mutlu oluyoruz. Sporcularımız için desteklerimizi sürdürmeye ve sporu bir yaşam biçimi haline getirmeleri için çalışmaya devam edeceğiz. Hendek’te bu manada sporun her alanında varız. Bu yönüyle dikkat çeken ilçemiz elde ettiği şampiyonluklarla gıpta ediliyor. Başarılarda emeği olan sporcularımız ve aileleri başta olmak üzere Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık hocamızı, Ümit Atış ve Volkan Karagöz hocalarımızı ve diğer tüm teknik ekibi kutluyorum” dedi.

Madalya Kazanan Sporcular Şu Şekilde

Altın Madalya

Ahmet Emin Uzunoğlu, Egemen Varlıca, Ali Efe Benli, Kayra Bahadıroğlu

Gümüş Madalya

Özgür Çağan Ergöz, Umut Kaan Kaynak, Kerem Caner Akbulut, İlkin Erva Özel

Bronz Madalya

Güzide Yağmur Tekin, Ecrin Sunman, Sait Kaan Kuru

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184