Nede Olsa Sakaryaspor 1-2

Bölgesel Amatör lig(BAL) Temsilcimiz Hendekspor Hendek Atatürk Stadında Sakaryaspor’u Konuk etti.

Nede Olsa Sakaryaspor 1-2


Sezon hazırlılarını tüm hızıyla sürdüren Sakaryaspor, Hendek’te Hendekspor ekibinin konuğu oldu ve rakibini genç isimlerin golleri ile 2-1 mağlup etti.

Başkan Tribünde

Maç öncesi Abdullah Ercan, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır’a forma hediye etti. Karşılaşmayı Kaymakam Orhan Burhan, Sakaryaspor Başkanı İbrahim Nalbant, Hendekspor Başkanı Adil Karabulut, Eski Bakan Nevzat Ercan, ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve çok sayıda yönetici takip etti.

Gençler Attı

Karşılaşma ortada bir oyun ile başladı. Korner sonrası duran top organizasyonunda topa iyi yükselen genç oyuncu Cihat, Sakaryaspor’u 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Hendekspor da tehlikeli ataklarla Sakaryaspor kalesine geldi.  38’nci dakikada yeni transfer Alparslan Sakaryaspor forması ile ilk golünü attı. Ceza sahası dışından sert bir vuruş yapan Alparslan farkı 2’yeçıkardı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Taraftarlar Takımı Beğenmedi

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda sık sık oyuncu değişiklikleri yaptı. Genç oyuncuların karşılıklı mücadelesi çok pozisyon getirmeyince taraftarlar sıkıcı bir ikinci yarı izledi. 89’ncu dakikada kazanılan penaltı vuruşunda kaleci Aykut’u ve topu ayrı köşelere gönderen Burak, maçın skorunu belirledi ve Sakaryaspor sahadan 2-1’lik skorla galip ayrıldı. Karşılaşmayı takip eden yaklaşık 1000 taraftar Sakaryaspor’un oyunundan memnun kalmadı. Yeşil siyahlılar karşılaşma sonrasında Bayrak Tepe tesislerinde Hendekspor ile birlikte yemek yedi.

Taşkın İlter Tribünde

Sakaryaspor’un bir süredir peşinde olduğu Taşkın İlter de maçı tribünden takip etti. Taşkın Erkan Sezgin ve İbrahim Nalbant ile de bir görüşme yaptı. Gelen bilgilere göre Sakaryaspor oyuncu ile anlaşmaya çok yakın.

Yeşil-Siyahlılarda sakatlığı bulunan Berk İsmail ve Berkaycan Değirmencioğlu maçta forma giymedi. Hendekli futbolseverler ise mücadeleye büyük ilgi gösterirken tribünler tamamen doldu ve her iki takımada büyük destek vardı.

 

Hendekspor:1

Sakaryaspor:2

STAT: Hendek Atatürk

HAKEMLER: Rahman Akcan**, Ertuğrlo Kardeş*, Hasan Taha**

HENDEKSPOR: Osman*(Muhammet), i. Hakkı*(Ömer), Fatih*(Fırat),  Hakkı*( İlker), Onur*(Serhat), Emrah*(Emrecan), Cihat*, Serdar(Bedirhan), Mehmet*(Enes), Doğukan*(Burak), Ömer Taşkın*(Gökhan)

ANTRENÖR: Sami Bağdatlı

SAKARYASPOR: Oğuz**(Aykut), Ferit*(Erdican), Cihat*, Ü.Yasin*, Canberk*(Tuğrul), Yusuf*(Y. Kağan), Serkan*(Özgür), Alpaslan**(Kaan), Umut*(Görkem), A.Aziz*(Furkan), Hacı Ömer*(Furkan Parsak*)

ANTRENÖR: Abdullah Ercan

GOLLER: Dk.10 Cihat, Dk.38 Alpaslan (Sakaryaspor), Dk.89 Tayyip Burak (Hendekspor)










Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2019, 08:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184