Okul Sporları Küçük ve Genç Erkekler Futbol Müsabakaları Sona Erdi

Hendek 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Küçük Erkekler ve Genç Erkekler Futbol Hendek ilçe birinciliği müsabakaları Hendek Sentetik Futbol Sahasında düzenlendi.

Okul Sporları Küçük ve Genç Erkekler Futbol Müsabakaları Sona Erdi

Genç Erkeklerde; Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi grupta ki rakipleri Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (5-2) ve Orhangazi Anadolu Lisesi (2-0)takımlarını yenerek Okul Sporları Genç Erkekler Futbol İlçe şampiyonu oldu.

İkincilik mücadelesinde Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Orhangazi Anadolu Lisesi takımını 5-0 yenerek ikinci oldu.

Orhangazi Anadolu Lisesi son maçını kaybetse de Okul Sporları Genç Erkekler Futbol üçüncülüğü elde etti.

Küçük Erkeklerde; Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu rakipleri Hendek İmam Hatip Ortaokulu (4-2) ve Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulunu (2-0) yenerek Okul Sporları Küçük Erkekler İlçe Şampiyonu oldu.

İkincilik maçında Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu müsabakaya çıkmadığı için, Hendek İmam Hatip Ortaokulu maçtan 3-0 Hükmen galip gelerek ikinci oldu.

Müsabakaların ardından dereceye giren okullara; Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı, Okul Müdürleri ve idareciler tarafından kupa takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184