Olaylı Maçta Sakaryaçarkspor Kazandı

Çamlıcabeldespor, Sakaryaçarkspor’a 1-0 mağlup oldu.

Olaylı Maçta Sakaryaçarkspor Kazandı

1.Amatör Lig B Grubu ikinci yarı ilk maçında Çamlıcabeldespor ile Sakaryaçarkspor karşı karşıya geldi.

İlk dakikalardan itibaren karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmada her iki takımında gol arayışlarıyla başladı. 25. Dakikada etkili bir atak geliştiren ev sahibi Çamlıcabeldespor Emre Çakar’ın vurduğu şut üst direkten geri dönerken, ilk yarıda her iki takımda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 sona erdi.

Olaylı ikinci yarı                                               

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımda ataklarını sıklaştırdı fakat atakları golle sonuçlandıramadılar. 88. Dakikada meydana gelen bir pozisyon sonrası sahada gergin dakikalar yaşanırken, her iki takımın futbolcuları sahada birbirlerine fiziki müdahalede bulundular.

İki kırmızı kart

Güvenlik güçlerinin olaylara müdahalesiyle olaylar yatışırken, karşılaşma hakemi Çamlıcabeldespor’dan Rahim ve Sakaryaçarkspor’dan D.Emre’ye kırmızı kart gösterdi ve oyun yeniden başladı.

Çamlıcabeldespor uzatmalarda yıkıldı

Maçın uzatma dakikaları 90+3’te kalecinin çekilen şutu elinden kaçırması ile topla buluşan Raphael Sakaryaçarkspor’u 1-0 öne geçirdi ve maç bu skorla sona erdi ve haftayı 3 Puan ile kapayan Sakaryaçarkspor B Grubunda liderliğini sürdürdü.

Centilmen Orhan Kumru

Çamlıcabeldespor Antrenörü Orhan Kumru maç sonrası centilmenlik örneği göstererek rakibi sakaryaçarkspor antrenör ve futbolcuları tebrik etti bu görüntü son zamanlarda sahalarda çıkan olaylarda antrenörlere ne kadar hasas görev düştüğünü gözler önüne serdi.

Bu davranışından dolayı Orhan Kumru Hocayı tebrik ediyor diğer antrenörlere örnek olur diyoruz

Çamlıcabeldespor:0

Sakaryaçarkspor:1

Saha: Hendek Suni Çim

Hakemler: Tayfun Güz, Mete Toraman, Nevzat Eren

Çamlıcabeldespor: Avni, Rahim, Onur, Umut, Sezer, Oğuzhan(Furkan), EmreYurdakul(Eren), Hüseyin(Selim), Şerafettin(Yasir), Yusuf, Emre Çakar(Melih)

Antrenör: Orhan Kumru

Sakaryaçarkspor:Muharrem, Yasin, Murat  Kotan, Muhammet, Cengizhan, D.Emre, Soner(Raphael), Burak Yalım(Burak Kalınyılmaz), Şahin(Yücel), Murat Bayrak, Adnan(Furkan)

Antrenör: Şahan Azap

Gol: Dk 90+3 Raphael(Sakaryaçarkspor)

Kırmızı Kart: Dk 88 Rahim(Çamlıcabeldespor) Dk 88 D.Emre(Sakaryaçarkspor)

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2023, 00:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184