ÖNCE YENDİLER SONRA MEKÂNLARINDA BALIK YEDİLER 5-1

13. Geleneksel Hendek Kaymakamlık 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası çeyrek final ilk karşılaşmasında Dikmen Hazal Emlak ile Çınaraltı Alabalık karşılaştı.

ÖNCE YENDİLER SONRA MEKÂNLARINDA BALIK YEDİLER 5-1


Hendek Orman işletme sahasında Her ili takımda maça temkinli başladı karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın 24.Dakikada Dikmen Hazal Emlak Orhan’la 1-0 öne geçti 28.Dakikada Dikmen Hazal Emlak Kadir ile gol buldu ilk yarı 2-0 Dikmen Hazal Emlak üstünlüyle kapandı.

İkinci yarı yine üstün olan taraf Dikmen Hazal Emlak oldu33 ve 39.Dakikalarda Orhanla  kazandığı gollerle skoru 4-0 getirdi.

Dikmen Hazal Emlak’ın Defansının yaptığı hatayı Çınaraltı Alabalık oyuncusu Serdar iyi değerlendirdi 50.Dakikada skoru 4-1 getirdi.

52.Dakikada Dikmen Hazal Emlak Penaltı kazandı Hakeme itiraz eden Kadem oyun Kırmızı Kart ile oyun dışı kaldı Orhan kullandığı penaltıyı dışarı attı.

Maçın böyle bitmesi beklenirken 60.Dakikada Dikmen Hazal Emlak’tan irfan’ bir gol daha kazandı maç skoru belli oldu 5-1 bu skorla yarı finale çıkan ilk takım Dikmen Hazal Emlak oldu.



Maçtan Sonra Dikmen Hazal Emlak sponsoru Mustafa Gözyuman ile Mehmet Asan Dikmen Hazal Emlak oyuncularını pirim olarak Rakipleri Çınaraltı Alabalık tesislerine götürerek balık yedirdiler aynı zamanda da  Çınaraltı Alabalık oyuncuları ile maç ile ilgili görüş alışverişi yaptılar yarı finale çıkmaları dolayısıyla Çınaraltı Alabalık takımı yöneticileri ve oyuncuları Dikmen Hazal Emlak oyuncu ve yöneticilerini tebrik ettiler.

Dikmen Hazal Emlak:5

Çınaraltı Alabalık:1

Saha Hendek Orman İşletme

Hakem: Furkan Kocayıldız

Dikmen Hazal Emlak: Bülent, Orhan, Kadir, ErkanPolçumcu, İdris, Erkan Güreli,Ercan, Mustafa, Hasan, Fahrettin, Adem,Ceyhun,İrfan,Gürkan

Antrenör: Mehmet Asan

Çınaraltı Alabalık: Ümit, Serdar Başkan, Samet, Bahtiyar, Kadem, Orhan, Enes, Şener, Mehmet, Yavuz, Ahmet, Sedar Şahin, Hakan

Antrenör: Şener  Gürsel

Goller: Dk 24-33-39 Orhan Dk 28 Kadir Dk 60 İrfan(Dikmen Hazal Emlak) Dk 50 Serdar(Çınaraltı Alabalık)

Kırmızı Kart: Dk 52 Kadem(Çınaraltı Alabalık)









 

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2017, 00:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184