Open Karate Şampiyonasına 21 Sporcuyla Katılıyor

Hendek Belediyesi Karate Takımı, Gürcistan’ın başkenti Batum kentinde düzenlenecek olan Uluslararası Batumi Open Karate Şampiyonası için Hendek Belediyesi Karate Takımı 21 sporcu 2 antrenör ile madalya arayacak.

Open Karate Şampiyonasına 21 Sporcuyla Katılıyor

 Teknik direktör Nurkan Kayacık ve antrenör Ümit Atış ile turnuvaya katılacak olan karatecilerin hedefi zorlu maçları kazanarak madalyaları toplamak.

Şampiyonada Hendek Belediyesi Karate Takımı adına Yusuf Eren Temizel-Mehmet Efe Kayacık-Caner Atış-Sait Kaan Kuru-Egemen Varlıca-Ahmet Emin Uzunoğlu-Mehmet Durmaz-Ömer Faruk Karabıyık-Ali Efe Benli-Ecesu Erdoğdu-Selin Pantu-Ecrin Gezgin-İnci Varoğlu-Nazlı Bağdatlı-Zeynep Büşra Kayacık-Sevim Öz-Ayşenaz Güniken-Aysima Salihoğlu-İlkin Erva Özel-Ayşenaz Başer mindere çıkacak.

Güveniyoruz

Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık ve antrenör Ümit Atış, şampiyonada sporcularının kürsüye çıkacağına inandıklarını söyledi. Antrenörler, “Sporcularımıza güveniyoruz, inanıyoruz en güzel şekilde ülkemizi be kulübümüzü uluslararası arenada temsil edecek olan sporcularımız madalyalar ile Türkiye’ye dönecektir.

Uluslararası arena da kulüp olarak katılacağımız bu turnuvada velilerimiz göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Bütün sporcularımıza başarılar diliyoruz.

 Desteklerini esirgemeyen Hendek Belediye BaşkanıTurgut Babaoğlu’na çok teşekkür ederiz” ifadesini kullandı. 

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu da, Gürcistan’da mücadele edecek sporculara başarılar dileyerek, “Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Bizi en iyi şekilde temsil ederek madalyalara ambargo koyacağınıza inancım tam”dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184