Orman İşletme Direklere Takıldı

Kaymakamlık Kupası günün ilk maçında Günaydın Fındık ile Hendek Orman İşletme 2-2 berabere kaldı.

Orman İşletme Direklere Takıldı

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası günün ilk karşılaşmasında Günaydın Fındık ile Hendek Orman İşletme karşı karşıya geldi.

Karşılıklı ataklar ile başlayan karşılaşmada orta saha mücadelesi şeklinde devam etti. Seyir zevki yüksek olan ilk yarıda Günaydın Fındık 24. Dakikada Semih ile 1-0 öne geçerken, golün ardından ataklarını sıklaştıran Hendek Orman İşletme 25. Dakikada Özcan ile skoru eşitledi ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Direkler izin vermedi

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım da istekli oyunları ile sporseverlerin büyük alkışını alırken Hendek Orman İşletme 33. Dakikada Murat’ın golü ile 2-1 öne geçen taraf olurken golün ardından baskılı oynayan Günaydın Fındık 35. Dakikada Hüseyin’in golü ile beraberliği sağladı. Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmada skor üstünlüğünü kazanmak için ataklar gerçekleştiren Hendek Orman İşletme’nin 5 şutu direkten döndü ve karşılaşma 2-2 eşitlik ile sonuçlandı.

Günaydın Fındık: 2

Orman İşletme: 2

Hakem: Berkay Aykın

Saha: Hendek Orman İşletme

Günaydın Fındık: Eyüp, Sinan, Semih, Sezgin, Muhammed, Barış, Hüseyin, Mikail, Selçuk, Soner, Orhan.

Teknik Direktör: Mehmet Gürsel

Hendek Orman İşletme: Şenol, Ferhan, Özkan, Ali, Doğan, Murat, Hakan, Seyhan, Muharrem, Mustafa, Ahmet, Samet, Uğur, Ozan.

Teknik Direktör: İbrahim Kesim

Goller: Dk 24 Semih, Dk 35 Hüseyin (Günaydın Fındık) Dk 25 Özcan, Dk 33 Murat (Orman İşletme)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184