Osmangazi M.T.A.L Güreş’te Türkiye İkincisi

Hendek Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Güreş’te Türkiye ikincisi oldu.

Osmangazi M.T.A.L Güreş’te Türkiye İkincisi


Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2012 yılından bugüne Hendek Güreş İhtisas Kulübünün başarılı sporcularını bünyesinde barındırmış ve bu süreçte Ülkemizi Dünya, Avrupa ve Balkan Şampiyonalarında başarıyla temsil etmişlerdir.
2020 Şubat ayında Sivas’ta düzenlenen Gençler A Kategorisi Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonasına beş Öğrenciyle katılım sağlayan Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 63 kg’da Ömer Faruk Başar Türkiye Şampiyonu, 55 kg’da Berat Büyüktazim ve 82 kg’da Ali Güçlü ile Türkiye üçüncüsü olarak genel klasmanda 59 puanla takım hâlinde Türkiye ikinciliği kazandı.
Önümüzdeki süreçte Hendek Güreş İhtisas Kulübü, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) ve Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iş birliğiyle daha yüksek başarılar hedefleyen Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Olimpiyat Şampiyonluğu bekliyor.
Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ailesi olarak güreş sporuna gönül veren tüm Öğrencilerimizi candan tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz. Bizlere bu süreçte destek veren Sayın Hendek Kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımıza ve Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ederiz.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2020, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184