Penaltı Kaçtı Gol Sesi yok

1.Amatör Lig Hendek Grubunda 11’inci haftada zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Hendek Gençlikspor ve Akova Barışspor 0-0 berabere kalarak haftayı bir puanla kapattı.

Penaltı Kaçtı Gol Sesi yok

Zirvenin önemli maçında iki ekipte oyuna kontrollü başladı. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelede her iki takımda zaman zaman tehlikeli ataklar geliştirirken gol bulmakta başarılı olamadılar ve ilk 45 dakika 0-0 eşitlik ile geçildi. İkinci devrede ise oyun hızlı başladı.

 54’üncü dakikada konuk Akova Barışspor, Oktay’ın kırmızı kart görmesi ile birlikte sahada 10 kişi kaldı. 10 kişi kalan Barışspor, 60’ıncı dakikada gelişen atakta penaltı kazandı. Topun başına geçen Rodeal ise penaltıdan yararlanamadı ve takımını mutlak golden etti.

Kıran kırana mücadeleye sahne olan maçta 85’de bu kez Hendek Gençlik ekibinden Umut kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Mücadelede gol sesi çıkmadı ve iki ekipte sahadan birer puanla ayrıldı.

Hendek Gençlikspor: 0

Hendek Akova Barışspor: 0

Stad: Hendek Sentetik

Hakemler: Zeki Erdem Şen, Yücel Demir, Ramazan Çiftçi

Hendek Gençlikspor: Milazım, Salih, Ünal, Semih, Umut, Selim, Murat(Faik Enes), Eyüp(Berat), Sezer, Enes(Yunus Emre), Yasin

Antrenör: Orhan Kumru

Hendek Akova Barışspor: Adem, Emirhan, Burak, Ömer, Oktay, Serkan(Mustafa), Cristian(Hakan), Güngör(Fırat), Rafael, Enes(Enes Sözlü), Emre

Antrenör: Ali Kemal Yener

Kırmızı Kart: Dk. 85 Umut(Hendek Gençlikspor), Dk. 54 Oktay (Akova Barışspor)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184