Renkli Organizasyon Tam Not Aldı

5 yıldır faaliyette bulunan Hendek Fenerbahçe Futbol Okulu nefis bir turnuvaya ev sahipliği yaptı.

Renkli Organizasyon Tam Not Aldı


Türk futbolunun mihenk taşlarından Fenerbahçe’nin yıllardır birçok ilde yürüttüğü futbol okulu çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Bu kapsamda kendi aralarında turnuva düzenleyen futbol okulları, geçtiğimiz gün Hendek Atatürk Stadında buluştu. 5 yıldır Hendek’te faaliyette bulunan Hendek Fenerbahçe Futbol Okulunun düzenlediği turnuvaya Sakarya ve çevre illerden yüzlerce minik futbolcu katıldı. Tam not alan turnuvada sergilenen birbirinden zevkli maçlar ailelerin de ilgisini gördü.

Babaoğlu takip etti

Hendek Fenerbahçe Futbol Okulu tarafından Hendek Atatürk Stadında gerçekleştirilen turnuvada 2008-2009 doğumlu küçükler boy gösterdi. Renkli görüntülerin sahnelendiği turnuvayı takip edenler arasında Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu da vardı. Başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır ile birlikte gittiği Hendek Atatürk Stadında küçüklerle sohbet etme imkanı bulan Babaoğlu, Antrenörleri de kutladı. Babaoğlu, yüzlerce minik futbolcu adayının Hendek’te buluşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Okulda 68 sporcu var

Turnuvaya en iyi şekilde ev sahipliği yapan Hendek Fenerbahçe Futbol Okulu, ilçede tam 5 yıldır faaliyette. 68 sporcunun futbolun inceliklerini öğrendiği futbol okulu, bugüne kadar birçok turnuvada şampiyon oldu. Okul koordinatörü İbrahim Baysel, kayıt sorumlusu Nermin Yetim ve yardımcı Antrenör Fatih Uzunboy, çalışmaların eksiksiz yapılması için ter döküyor. Bu arada Fenerbahçe’nin altyapısında şu anda 4 Hendeklinin yer aldığını da hatırlatmakta fayda var. Antrenörler, kendilerine her türlü desteği sunan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2019, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184