RÜMEYSA AKYÜZLÜ RAKİBİNİ BEKLİYOR

Hendek Belediyesi Karate takımı sporcusu Rümeysa Akyüzlü Samsun'da 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları (Deaflympics) için milli takım kampında hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

RÜMEYSA AKYÜZLÜ RAKİBİNİ BEKLİYOR


Motivasyonu en üst seviyede olan Milli sporcu Rümeysa Akyüzlü 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları (Deaflympics) şampiyonasında 21-07-2016 Perşembe günü Yunanistan ya da İranlı rakibi ile karşılaşacak.

Milli takım ve Hendek Belediyesi Karate takımı Antrenörü Nurkan Kayacık milli takım kampında Rümeysa Akyüzlü’yü motivasyonunu en üst seviyeye çıkartmak için ziyaret ederek sohbet etti.
Sporcusuna inancının tam olduğunu belirten Kayacık “ Olimpiyatlardan derece ile döneceğine inancım tam. Motivasyonu üst seviyede olan sporcumuzun ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek dereceyle dönecektir” ifadelerine yer verdi.

Kaymakam İdris Akbıyık ve Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’de milli sporcu Rümeysa Akyhüzlü’ye Olimpiyat şampiyonasından derece ile döneceklerine inandıklarını belirterek başarılar dilediler.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2016, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184