Sahamızda Kaybettik

Hendekspor sahasında Batman Petrolspor’u konuk etti.

Sahamızda Kaybettik

3.Lig temsilcimiz Hendekspor sahasında 3. Lig 1. Grup lideri Batman Petrolspor’u konuk etti.

Hendekspor’un başlama vuruşu ile başlayan karşılaşma karşılıklı ataklar ile başlarken, karşılaşmanın 4. dakikasında serbest vuruş kazanan Batman Petrolspor Ali Kemal’in golü ile 1-0 öne geçerken, Hendeksporlu oyuncular golü atan oyuncunun elini kullandığını belirterek tepki gösterse de karşılaşmanın hakemi gol kararı verdi.

Karşılıklı ataklar ve tartışmalı pozisyonların yer aldığı karşılaşmada ataklarını sıklaştıran Batman Petrolspor 22. dakikada sol kanattan geliştirdiği atakta Hasan’ın golü ile farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın son dakikalarında Hendekspor ataklarını sıklaştıran da aradığı golü bulamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı Batman Petrolspor’un 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarı yetmedi

Karşılaşmanın ikinci yarısı Batman Petrolspor’un başlama vuruşu ile başladı. İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Hendekspor oldu.

 Atak üstüne atak geliştiren Hendekspor aradığı golü 62. dakikada Berkay ile buldu ve farkı bire indirdi. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Hendekspor berberlik golü için rakip kaleye sık sık atak geliştirse de aradığı golü bulamadı ve sahasında Batman Petrolspor’a 2-1 mağlup oldu.

Hendekspor: 1

Batman Petrolspor: 2

Stad: Hendek Atatürk

Hakemler: Aykut Sergin, Mustafa Çevik, Mehmet Büyükyılmaz

Hendekspor: Bülent Sağlam, Hakkı Helvacı, Mustafa Kara(Barış Güner),Haluk Türkeri(Mustafa Salış), Yavuz Alemdar, Burak Ziyaettin Altıntaş, İlkay İşler, Berkay Ekici, İskender Can, Burak Balcı

T.Direktör: Talip Toprak

Batman Petrolspor: Cihan Şentürk, Abdülsamet, Erdi Bakırcı, Okan Toprak(Berkant Şahin Kök), Ali Kemal Başaran(Umut Çakar), Aykut Çift, Hasan Çavdar(Orhan Nahırcı), İlyas Ural, Akın Akman, Ömercan Öndaş, Samet Aydın

T.Direktör: Zafer Hizarcı

Goller: Dk.62 Berkay Ekici (Hendekspor), Dk. 4 Ali Kemal Başaran, Dk. 23 Hasan Çavdar(Batman Petrolspor)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184