Sahamızda Kaybettik

Hendekspor sahasında Nevşehir Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu.

Sahamızda Kaybettik

3.Lig temsilcimiz Hendekspor sahasında Nevşehir Belediyespor’u konuk etti.

Karşılaşma Hendekspor eski Başkanı Halit Evin anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Hendekspor’un başlama vuruşu ile başladı.

Başlama vuruşu ile birlikte karşılaşmaya atak başlayan taraf Hendekspor olurken, karşılaşmanın 5. Dakikasında Nevşehir Belediyespor’lu oyuncunun ceza sahasında düşürülmesi sonucu karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi.

Penaltı atışını kullanan Nevşehir Belediyespor’lu Yıldıray takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Hendekspor 19. Dakika Mustafa’nın uzaktan sert vuruşla beraberliği sağladı. Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmanın 44. Dakikasında Nevşehir Belediyespor’lu Niyazi hakeme yönelik hareketinden dolayı direk kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı ve ilk yarı 1-1 eşitlik ile sona erdi.

İkinci yarı kaybettik

Karşılaşmanın ikinci yarısına Nevşehir Belediyespor başladı. Karşılıklı ataklarla her iki takım da rakip kalelerde gol pozisyonlarına girerken yakaladıkları fırsatları değerlendiremediler. Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmanın 53. dakikasında Nevşehir Belediyespor’un geliştirdiği atakta topla buluşan Malik takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

 Golün ardından Hendekspor ataklarını sıklaştırırken girdiği gol pozisyonlarını cömertçe harcadı ve konuk ekip Nevşehir Belediyespor karşılaşmadan 2-1 galibiyet ile ayrıldı.

Hendekspor: 1

Nevşehir Belediyespor: 2

Saha: Hendek Atatürk Stadı

Hakemler: Ahmet Turan Timuroğlu, Eray Pınar, Coşkun Yalçın, Muhammed Durkan.

Hendekspor: Bülent, Hakkı, Yavuzhan (Emirhan), Sabri, Mustafa Kara, Yavuz (Haluk), Burak, İlkay, Enes (Berkay), Mustafa Şalış, M.Burak (Muharrem)

Teknik Direktör: Talip Toprak

Nevşehir Belediyespor: Furkan, Muammer (Emre Kars), Arif, Yıldıray, Niyazi, Abdullah, Emre (Aydın), Hüseyin, Malik (Cemal), Samet (Aykut), Ömer

Teknik Direktör: Yusuf Tokaç

Goller: 19 Dk Mustafa (Hendekspor) 5 Dk. Yıldıray(P), 53 Dk. Malik (Nevşehir Belediyespor)

Kırmızı Kart: Dk 45 Niyazi (Nevşehir Belediyespor)

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2021, 15:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman
Osman - 2 yıl Önce

Erkeklerin ağı tuttu kadınlara bedava biley erkeklere ücretli idi ve hiç etik değildi erkek/kadın ayrımcılığı yapmak sevindim ben kaybettiklerine çünkü spor oynayanlar kadar izleyenler içinde eşit olması lazımdı

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184