Sahip Çıkmayanlara Teşekkürler

Hendekli Futbolcu Onur Topçu sosyal medya hesabından serzenişte bulunarak Hendekspor’dan ayrıldığını açıkladı.

Sahip Çıkmayanlara Teşekkürler

2023/2024 sezonu öncesinde Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor ile anlaşma sağlayan Hendekli Futbolcu Onur Topçu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile serzenişte bulunarak Hendekspor ile yollarının ayrıldığını duyurdu.

Futbol kamuoyunun yakından tanıdığı bir çok ismin de yorumlarda destek verdiği Topçu’nun açıklamaları ise şöyle;

Emeklerinize teşekkürler

Öncelikle altyapıda yetiştiğim Boğazspor kulübüne, bugün ben olmam ve üzerimde çok fazla emekleri olan Aslan Taşkın hocama, Necmi Taşkın abime bu zamana kadar bana verdiği emekler için teşekkür ederim. Onun ellerinde büyüdük sonra transfer sürecinde bana yardımcı olan Şenol Taşkın başkanıma ve çok değerli Feyzullah Köstereli hocama beni Hendekspor kulübüne kazandırdığı için minnettarım. Cengiz Basri Tarım hocamla kısa bi süre de olsa çalışma fırsatı buldum kendisine de çok teşekkür ediyorum. Sonrasında da Sami Bağdatlı hocamla birkaç yıl çalışma fırsatı buldum ve hocamın da bana karşı kazandırdıkları bu zamana kadar çok fazla hakkı ödenmez. Daha sonra İmdat Kum hocama emekleri için çok teşekkür ederim. Bülent Yıldırım hocama, Talip Toprak hocama, Mustafa Levent abim hocama, Mustafa Ülkü hocama, Koçer Hakan Adem Çankaya, Ufuk Sarı ve Yıldırım Yılmaz hocalarıma bu zamana kadar verdikleri emekler için çok teşekkür ediyorum, hepsinin yeri ayrı bana çok şey kattılar bu zamana kadar, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sadettin Meraklı, Zafer Çakmak, Adil Karabulut, Yusuf Gümüş, Emre Arslantaş, Mohaç Yılmaz, Ahmet Durmuş başkanlarıma da çok teşekkür ederim.

Verdiğiniz sözlerin arkasında durun

Asıl meseleye gelirsek, 13-14 yıldır bu mesleğin içindeyim yalnız 1 hafta 10 gün sonra bir hocanın neye göre bir oyuncuyu yolladığını anlamış değilim. Hendekspor kulübü hocası daha çift kale yapmadan hazırlık maçı oynamadan bizimle yollarmızı ayırma kararı aldığını söylediler. Ben Hendekliyim. Parasız zamanlarında da bu kulüpte bulundum. Bize ne derlerse tamam dedik ağzımızı açmadık (haksızlık olana dek) ve bu zamana kadar hayatımda hiç böyle bir şey yaşamamıştım, bu da ilk oldu! Benim karakterim ve futbolculuğum ortadadır. Yalnız siz verdiğiniz sözlerin, konuştuklarınızın arkasında olun. Bize sahip çıkmayan Belediye Başkanımıza ve  Hendekli yöneticilerimize de teşekkür ediyorum bu ilki yaşattıkları için!

Kamuoyuna duyurulur, Hendekspor Kulübüyle yollarımızı ayırdık.

Onur Topçu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184