Sakarya Derbisini Hendekspor Kazandı

Hendekspor deplasmanda Arifiye Kalaycıspor’u 3-1mağlup etti.

Sakarya Derbisini Hendekspor Kazandı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor deplasmanda Arifiye Kalacıspor ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Hendekspor 3. dakikada geliştirdiği atakta Vural’ın golü ile 1-0 öne geçti. Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmanın ilk yarısının son dakikalarında ataklarını sıklaştıran Hendekspor 41. dakikada gerçekleştirdiği atakta Yunus Emre’nin golü ile ilk yarının skorunu belirledi.

Sakarya derbisinde kazanan Hendekspor oldu

Karşılaşmanın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla başladı. Her iki takım da gol yollarında etkili olmak isterken Hendekspor 78. dakikada yakaladığı atakta Bulut’un golü ile farkı 3’e çıkartırken karşılaşmanın son dakikalarında ataklarını sıklaştıran ev sahibi Arifiye Kalaycıspor 90+4 dakikada Berkant’ın golü ile skoru belirledi ve Hendekspor sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılarak Sakarya Derbisinin kazananı oldu.

Hakemler: Oğuzhan Talha Karakuş, Aysu Toramanlı, Hüseyin Emre Yer, Gökhan Yılmaz

Arifiye Kalaycıspor: 1

Hendekspor: 3

Arifiye Kalaycıspor: Berat, Necati(Ensar), Gökhan, Errad(Emrehun), Özgür, Hami(Berk), Berkant, Samet, Fırat(Ö.Faruk), Şevket, Yasin(Murat)

Teknik Direktör: Behçet Durak

Hendekspor: Gökhan, Fikret, Kadir, Muhammet(Samet), Oğuzhan, Yunus Emre(Bulut), Maksut(Mustafa), Vural(Osmancan), Rıdvan(Berkehan), Okan, Ümit

Teknik Direktör: Murat Balaban

Goller: Dk 3 Vural, Dk 41 Yunus Emre, Dk 78 Bulut (Hendekspor) Dk 90+4 Berkant (Arifiye Kalaycıspor)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184