Sakarya’nın Gururu Görme Engelliler Yüzme Takımı

Sakarya görme engelliler yüzme takımı ilimizde düzenlenen 11- 12 -13 Ağustos tarihleri arasında Türkiye Görme Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonası'nda bireysel branşlarda şampiyon olarak Sakarya'nın gururu oldular.

Sakarya’nın Gururu Görme Engelliler Yüzme Takımı

Sakarya görme engelliler yüzme takımı  yüzücüleri Yusuf Durdurmuş ,Fedai Özal , Mustafa  Altuntaş, Kerem Sefa Dalgın  kendi branşlarında Türkiye şampiyonu olarak ilimizin  birkez daha   gururu haline geldiler.

 Sporcuların  yanında  teknik ekip olarak antrenör   Derya Sağlam Tepır, Savaş Ertan Başkan Fatma Sağlam  öncülüğünde  Sakarya iline bu başarılar kazandırılmıştır

. Sakarya 54 Görme Engelliler Spor Kulübüne destek veren kurum ve kuruluşlar  Sakarya İl Spor Müdürlüğüne bizlere kyk  yurtlarını kullandırdığı  için, servis   destekleri ve bünyelerine bağlı bulunan tesisleri  sorunsuz bir şekilde kullanmamızı sağladıkları için teşekür ederiz.

Sakarya Büyükşehir Belediyesine misafir sporcularımızın öğle yemeği desteği için teşekür ederiz.  

Hendek İlçe Spor  Müdürlüğüne  bağlı tesislerini  kullandırdıkları için teşekür ederiz. Hendek Daikin  fabrikasına  sporcularımızın eşofman takımı desteği için teşekür ederiz. Adapazarı Belediyesi'nin servis desteği için  teşekür ederiz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184