Sakaryaspor Finale Doğru 4-0

Sakaryaspor Play Off yarı final maçında Sarıyer'i 4-0 yenerek finale adını yazdırdı. Maçın adamı 3 golde asist yapan Dilaver oldu..

Sakaryaspor Finale Doğru 4-0


Yeşil siyahlı ekibimiz Sakaryaspor  TFF 2nci Lig Beyaz Grupta bugün Adapazarı'nda karşılaştığı Sarıyer'i 4-0 gibi bir skor ile geçerek finale adını yazdırdı.

Spor Toto 1. Lig'de normal sezonu 69 puanla 4. sırada bitiren Sakaryaspor, 68 puanla 5. sırada tamamlayan Sarıyer ile play-off yarı finali ilk maçında karşı karşıya geldi. Yeni Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Sakaryasporlu taraftarlar büyük ilgi gösterdi ve 90 dakika boyunca takımlarına destek verdiler.

Taraftar desteğini de arkasına alan Sakarya, Sarıyer'e şans tanımadı, sahadan 4-0 galip ayrıldı. İki takım arasında oynanacak rövanş maçı 21 Mayıs Salı günü Sarıyer'de oynanacak.

Menemen ve Keçiörengücü'nden sonra 1. Lig'e yükselecek son takımın belli olacağı 2. Lig Play-Off finali, 28 Mayıs Salı günü, tarafsız sahada oynanacak.

Berk İsmail Ünsal fırtınası

Sakaryaspor'a galibiyeti getiren golleri 51 ve 70'de Berk İsmail Ünsal, 70'de Oğuz Kocabal, 90'da Savaş Tağa kaydetti. Sakaryaspor'un golcü futbolcusu Berk, Sarıyer'i de boş geçmedi ve bu sezonki gol sayısını 15'e çıkardı.

Galatasaray altyapısından yetişen golcü futbolcu, gösterdiği performansla sosyal medyayı da ayağa kaldırdı. Galatasaraylı taraftarlar Berk'in geri dönmesi için çağrıda bulundu.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2019, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184