Sakaryaspor Kafilesi Hendek’te Mola Verdi

Sakaryaspor Yönetimi, Teknik heyet ve Futbolcular Hendek’te düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Sakaryaspor Kafilesi Hendek’te Mola Verdi

Son günlerde Spor kamuoyunda olağanüstü kongre kararı ile ön planda olan Sakaryaspor, yönetim, teknik heyet ve futbolcular ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

İşadamı Osman Güney tarafından Başkan Adayı Hüdaverdi Bahadır’a destek amacıyla Hendek Moss Kafe ve Restaurant’ta düzenlenen yemekli programa Hendek Belediye Başkan Yardımcısı ve Sakaryaspor Başkan Adayı Hüdaverdi Bahadır, Hendek Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, İşadamları, Esnaflar, Sakaryaspor Yöneticileri, Teknik heyet ve Futbolcuları katıldı.

Katıldığınız için teşekkürler

Yemekli toplantıda konuşan Sakaryaspor Başkan Adayı Hüdaverdi Bahadır, işadamı dostum aynı zamanda yönetim kurulu üyelerimizden Osman Güney’in bu nazik davetine katıldığınız için teşekkür ediyorum.

Sakarya’da sizleri misafir etmek için sıraya giren bir çok esnafımız var, bugün ben Sakaryaspor’umuzu misafir edeyim, yarın ben edeyim. Bu sevgiyi kazandığımız için ayrı bir gurur duyuyorum. İlkini Hendek’te başlattık. Sakarya’da 16 İlçede beğeni kazandık ne kadar sıkıntılı durumda görünsek te siz bunları kafanıza takmayın. Şu anda hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorsunuz. Bakın yönetimimiz burada, olamayanlar olsa da.

Görevimizin başındayız

Kongre ile ilgili sorulan soruya cevap veren Bahadır, şu anda Kongre kararı alınmasına rağmen Pandemi dolayısıyla Sakarya valiliğimiz seçimleri iptal etti, ileri bir tarihte olacağı söylendi. Şu anda görevimizin başındayız. Sakaryaspor’un her hangi bir sıkıntısı yoktur. İdarecisi, yöneticisi, sporcusu bir sıkıntımız yoktur.

Adayım, Sakaryaspor büyük bir camia

Adaylığı ile ilgili sorulan soruya cevap veren Bahadır, Sakaryaspor ile ilgili bir yarış söz konusu olursa bende adayım ve ekibimizde yönetimimizden birçoğu olacak ve devre arası olduğu zaman Sakaryaspor’un ne kadar büyük bir camia olduğunu, ne kadar kaliteli olduğunu göreceksiniz dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
SERCAN BAŞKAN
SERCAN BAŞKAN - 3 yıl Önce

Hüdaverdi Bahadır yıllarca Hendek ilçesinde İlçe spor Müdürlüğü yapmış, sevilen, sayılan, herkesin derdine koşan, yardımcı olan, spor sevdalısı bir iş insanıdır. Her şeyden öte iyi bir insandır. Sakaryaspor Başkanlığı kendisine yakışır. Allah yar ve yardımcısı olsun.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184