Şampiyon Aydın Kuruyemiş

Hendek Kaymakamlığı Voleybol Turnuvasının Şampiyonu Aydın Kuruyemiş oldu.

Şampiyon Aydın Kuruyemiş

Hendek Kaymakamlığı tarafından her yol geleneksel olarak düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Voleybol Turnuvası Final karşılaşmasında Aydın Kuruyemiş ile Hendek Türk Eğitim-Sen karşı karşıya geldi.

Hendek Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Final karşılaşmasına Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör ve sporcu aileleri katıldı.

Dengeli başlayan final karşılaşmasının ilk setinde Aydın Kuruyemiş rakibi Hendek Türk Eğitim-Sen göre daha üstün oynadı ve ilk seti 25/21 kazanarak 1-0 öne geçti.

İkinci Sette üstün olan taraf Hendek Türk Eğitim-Sen oldu ve seti 25/16 kazanarak skoru 1-1’e getirdi.

Üçüncü set Aydın Kuruyemiş üstün oyununu devam ettirerek seti 25/17 kazanarak skoru 2-1’e getirdi.

Büyük heyecan yaşanan Final karşılaşmasının 4. seti nefesleri kesti. Her iki takımın da istekli oyunları alkış toplarken, sırasıyla her iki takım da geriye düştüğü karşılaşmayı çevirmesini bildi. 24/24 olarak uzatmaya giden sette maç sayısı Aydın Kuruyemiş’ten geldi ve 26/24’lük skor ile Aydın Kuruyemiş turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvada Şampiyon olan takımı Aydın Kuruyemiş kupa ve madalyalarını Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’un elinden alarak büyük sevinç yaşarken, ikinci olan Hendek Türk Eğitim-Sen kupa ve madalyalarını MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör takdim etti, turnuvanın üçüncü olan takımı Abdurrahman Gürses Yurdu kupa ve Madalyalarını ise Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilcisi Kutluay Benli takdim etti.

Turnuva, takımlar ile birlikte protokol üyelerinin hatıra fotoğrafı çekimleri ile sona erdi.

Aydın Kuruyemiş:3

Hendek Türk Eğitim-Sen:1

Salon: Hendek Yeni Kapalı

Hakem: Oğuz Birinci

Aydın Kuruyemiş: Abdulkadir, Alper, Fatih, Sinan, Abdullah, Avni, Muhammed, Ecan, İsmail, Sefa, Barış, Zikri, Mehmet Ali, Ergün

Antrenör: Alper Atala

Hendek Türk Eğitim-Sen: Kürşat, Tamer, Mehmet, Recep, Harun, Tolga, Ali, Selçuk, H.Koray, Kutluay

Antrenör:  Kutluay Benli

Setler:25/21-16/25-25/17-26/24

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2021, 11:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Pelen insaat
Pelen insaat - 2 yıl Önce

SAMPIYOONNN

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184