ŞAMPİYON BOĞAZSPOR KUPASINA KAVUŞTU

1.Amatör kümede başarılı sezon geçirerek 16 hafta yenilgi yüzü görmeyen ve ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Hendek Boğazspor sezonu Şampiyonluk kupası ile kapattı.

ŞAMPİYON BOĞAZSPOR KUPASINA KAVUŞTU


Ligin son maçı öncesi Hendek Boğazspor kulübü yönetiminin verdiği kahvaltı da bir araya gelen futbolcular ve teknik heyet kahvaltının ardından şampiyonluk için süslenen Atatürk stadına geçti.

Sezon başından sonuna kadar Hendek Boğazspor’a her zaman destek veren Efor Demir sahibi Metin Türedi, Çelikler Nakliyat sahibi Tayyar Çelik, Erkan Zengin maç öncesi Hendek Boğazspor takımı sporcularını gösterdikleri başarılı performans nedeniyle tek tek kutladılar.


Hendek’li olan iş adamı Efor Demir sahibi Metin Türedi” Boğazspor’un başarısı ve şampiyonluğu bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Sporcularımızı ve teknik heyeti kutluyorum. Önümüzde ki sezon süper amatör kümede de aynı başarıyı devam ettireceğine inanıyorum “ diyerek Yönetime ve sporculara teşekkür etti.

Hendek Boğazspor yönetimi ligin son maçı öncesinde Hendek’li eski futbolculardan oluşan iki takım gösteri maçı oynadı.


1980’li yılların profesyonel ve amatör futbol oynayan Hendek’in değerlerinin oynadığı karşılaşma nostalji havası estirdi. Taraftarların büyük beğeni ile izledikleri maçı kazanan Şöhretler Mavi takım oldu. 30 yıla yakın çim sahalarda bir araya gelemeyen Hendek’in yetiştirdiği değerler Boğazspor’un şampiyonluk gününde çim sahada bir araya gelerek eski günleri tekrar yaşadılar. Şöhretler maçında Akovaspor kulübü başkanı Vural Tutkun attığı gollerle göz doldururken, ilerleyen yaşlarına rağmen eski Futbolcuların performansları göz doldurdu ve beğeniyle izlendi.

Şöhretler Mavi Takım: 6

Şöhretler Gri Takım: 3

Hakem: Arslan Taşkın

Hendek Şöhretler Mavi Takım: Nurullah, Mehmet Sütlü, Sadettin Meraklı, Ali Kemal Yener, Zafer Çakmak, İsmet Kayıhan, Vural Tutkun, İmdat Kum, Hüseyin Bilgiçli, İsmail Şen, Abdurrahman Semiz, Tamer Mercan, Kaan, İsmail Tor

Antrenör: Nevzat Yiğit

Hendek Şöhretler Gri takım: Mustafa, Ömer, Şenol Taşkın, Sami Bağdatlı, Tahsin, Ferhan Güler, Necmi Taşkın, Hamit İsmailoğlu, Mustafa, Mahmut Kara, İsmail Hakkı Albayrak, Mehmet Civelek, Yusuf Köstereli, Mehmet Asan

Antrenör: Arslan Taşkın

Goller: Vural(3), Tamer, Kaan, İsmail Tor(Şöhretler Mavi), Sami, Hamit, Hüseyin(Şöhretler Gri)

 

Şöhretler maçının ardından ligin son maçında Hendek Boğazspor taraftarı önünde Sapanca Kurtköyspor’u 4-1 yenerek Süper Amatör kümeye merhaba dedi.
















Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2016, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184