Şampiyon Çukur Hendekspor

Çukur Hendekspor, Karasu’da düzenlenen Ramazan Futbol turnuvasında Şampiyon oldu.

Şampiyon Çukur Hendekspor


Karasu’da düzenlenen ve yaklaşık 27 takımın katıldığı Ramazan Futbol Turnuvasında Hendek temsilcisi Çukur Hendekspor final maçında Kalem Mimarlık (Karasuspor) takımını 5-0 yenerek Şampiyon oldu.

Hakan Soylu’nun 2 gol ile yıldızlaştığı gecede Onur Topçu, Ömer Faruk ve Erdi Akyel’in golleri Çukur Hendekspor’a Şampiyonluğu getirdi.
Babaoğlu yalnız bırakmadı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu final maçında Çukur Hendekspor’u yalnız bırakmadı. Babaoğlu maç sonunda futbolcuları ve Yöneticileri tebrik etti.

Hendek’e hayırlı olsun

Çukur Hendekspor Başkanı Fatih Sunman, Şampiyonluk sonrasında yaptığı açıklamada, bu benim için ikinci heyecan oldu. İlki Hendekspor Bal Ligine çıkarırken o müthiş finalde yaşamıştım, ikincisini de bu akşam Şampiyon olarak yaşadım. Çukur Hendekspor’da cefakâr Yardımcılarım Sinan İskefiyeli ve Sinan Aksoy’a üstün Yöneticilik başarısı gösterdikleri için kendilerini tebrik ederim, katkıları tartışılmaz. Teknik Hocam Rıza Yetim kardeşimin özverili çalışmaları ve katkıları büyük. İlk antrenörlük deneyiminde kupa kazandırdı tebrikler hocam. Birbirinden değerli ve karakterli futbolcu kardeşlerimin bize ve Hendek İlçemize şampiyonluk yaşattığı için her birini alınlarından öpüp kutluyorum. Futbolcu kardeşlerimizin şampiyonluğa inançları kupayı kazandırdı. Bu gece Karasu'dan Hendek'e kupa götürmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Final maçında Çukur Hendekspor’u yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na teşekkür ederiz. Şampiyonluk Kupasını bu gece bizi Karasu'da yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na hediye ediyoruz, Şampiyonluğumuz İlçemize hayırlı olsun diye konuştu.

Kupa Töreni ve Şöhretler karması

Bu akşam düzenlenecek olan Şöhretler karması karşılaşması sonrasında 
Şampiyonluk Kupası ve Ödüllerin tören ile takdim edileceği, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nun da Şöhretler karması karşılaşmasında oynayacağı öğrenildi.

Şöhretler karması karşılaşması ve ödül töreni bu akşam Saat: 21.30'da Karasu Kültür sahasında.


Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2019, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184