ŞAMPİYON DİKMEN

Hendek Kaymakamlık futbol turnuvasında şampiyonluk maçında Sarılar Fındık ile Dikmen karşı karşıya geldi.

ŞAMPİYON DİKMEN


Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısını Dikmen 2-0 önde tamamladı. İkinci yarı 38.dakikada Dikmen farkı 3’e çıkardı. Maça ağırlığını koyan Sarılar Fındık önce 38 ve 40.dakikalarda Ekrem’in kaydettiği gollerle farkı bire indirdi. Gecenin yıldızı ihtiyar kurt Zafer sahne aldı ve 3 dakikada üç gol atarak Dikmen karşısında Sarılar Fındık’ı 5-3 öne geçirdi.

Maçı bırakmayan Dikmen 54.dakikada Kadir’in penaltıdan kaydettiği gol ile skoru 5-4 yaptı. Golün bir dakika sonrası Serdar Dikmen adına skora dengeyi getirdi ve maç 5-5 oldu. Maç 5-5 sona erdi ve uzatmalara geçildi.

Uzatmalarda maçın 68.dakikada Ercan’ın kaydettiği golle Dikmen 6-5 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca Dikmen 10.Geleneksel Kaymakamlık futbol turnuvasının Şampiyonu oldu.

Kupa Finaline güzel futbol ve taraftarın yoğunluğu damga vurdu

Şampiyonluk maçı sonrası düzenlenen kupa törenine Kaymakam Mustafa Ayhan, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, Daire Amirleri, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Turnuvaya katılan tüm takımlara, Basın mensuplarına, turnuvada görev yapan Saha Komiserleri Yusuf Köstereli, Sadullah Karacaoğlu ve Hakemler adına Gökhan Kahyacık’a plaket takdim edildi.

Şampiyon Dikmen takımına kupasını Kaymakam Mustafa Ayhan verirken, İkinci olan Sarılar Fındık takımına Kupa ve Madalyalarını İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş verdi.

Üçüncü olan Çamsan takımına kupasını İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli verdi.

Turnuvanın en centilmen takımı Gedik Döküm’e kupasını Kaymakam Mustafa Ayhan verdi.

Turnuvada 14’er gol atarak gol krallığını paylaşan Çamsan takımından Tuncay ve Sarılar Fındık takımından Ekrem’e kupa takdim edildi.

Sarılar Fındık: 5
Dikmen: 6

Hakem: Gökhan Kahyacık

Sarılar Fındık: Taner, Nihat, Yunus, Önder, Ersavaş, Erol, Yılmaz, Rıza, Sinan, Hakan, Zafer, Ekrem, Sadettin

Antrenör: Âdem Sarı

Dikmen: Mustafa, Serdar, Erkan, Ercan, Kadir, Fatih, Yusuf, İrfan, Adem, Fahrettin, Yılmaz

Antrenör: İrfan Köroğlu

Goller: Dk. 22-38 Yusuf, Dk. 25 Erol K.K, Dk.54 Kadir, Dk.55 Serdar, Dk.68 Ercan (Dikmen) Dk.38- 40 Ekrem, Dk. 44-45-47 Zafer (Sarılar Fındık)







Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2014, 11:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
özcan özer
özcan özer - 10 yıl Önce

tebrikler arkadaşlar şampiyonları kutluyorum..

özcan özer
özcan özer - 10 yıl Önce

evet işte adletli bir şekilde yönetildiğini düşündüğüm turnovanın sonunda dikmen bunu başarıyor.. çok turnovalar gördük biz hep birileri rant peşinde koştu..ve dikmen sonunda başardı ben hakettiği bir şampiyonluk diye düşünüyorum.. tebrikler.. ama burdan şunu yazıyorum dikmene bir kulup şart amatör oynamamamız çok acı bir durum çok yetenekli gençlerimiz var çokk..

HAKAN CANDAN
HAKAN CANDAN - 10 yıl Önce

dikmeni tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum

Seyfullah Oztel
Seyfullah Oztel - 10 yıl Önce

Emegi gecen herkesi tebrik ederim

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184