ŞAMPİYON DİKMEN HAZAL EMLAK

12. Geleneksel Hendek Kaymakamlığı Futbol Turnuvası Final maçında Çamsan’ı 3-2 mağlup eden Dikmen Hazal Emlak Turnuvayı Şampiyon olarak tamamladı.

ŞAMPİYON DİKMEN HAZAL EMLAK


12. Geleneksel Hendek Kaymakamlığı Futbol Turnuvası Final maçında Çamsan ile Dikmen Hazal Emlak karşı karşıya geldi.

Kazanan takımın Şampiyon olacağı karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlik ile sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha istekli oynayan Dikmen Hazal Emlak peş peşe bulduğu goller ile 3 farklı üstünlük sağladı. Aradaki farkın açılmasının ardından ataklarını sıklaştıran Çamsan’ın son dakikalarda bulduğu goller skoru değiştirmeye yetmedi ve karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte Dikmen Hazal Emlak 12. Geleneksel Hendek Kaymakamlık Turnuvasını Şampiyon olarak tamamladı.
Final maçına taraftarların yoğun ilgi gösterdiği gözlenirken, Dikmen Hazal Emlak taraftarları renkli görüntüler oluşturarak turnuvaya damga vurdu.
Karşılaşmalar sonrası yapılan ödül töreninde Turnuva Organizasyonunda desteklerde bulunan Kurum ve Kuruluşlara Ödülleri Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, 14 Golle gol Kralı olan Milli Eğitim Oyuncusu Hakan Öz'ün ödülü Hendek Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Feyzullah Köstereli, Centilmenlik Kupasını kazanan Hendek Belediyesi Takımının ödülü Hendek Orman İşletme Müdürü Mustafa Arpacı, Turnuva Üçüncüsü Milli Eğitim Takımının Kupa ve Madalyaları Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Turnuva İkincisi Çamsan Takımının Kupa ve Madalyaları Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve Şampiyon olan Dikmen Hazal Emlak Takımının Kupa ve Madalyaları Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık tarafından takdim edildi.


12. Geleneksel Hendek Kaymakamlığı Futbol Turnuvası yapılan ödül töreni ve havai fişek gösterilerinin ardından sona erdi.

Hakem: Barış Güngör

Dikmen Hazal Emlak: 3
Çamsan: 2
Dikmen Hazal Emlak: Serkan, İdris, Erkan, Yusuf, Orhan, Kadir, Erkan, Mustafa, Âdem, Ercan, Fatih



Antrenör: Mehmet Asan
Çamsan: Yıldıray, Gökhan, Yasin, Mehmet, Hayati, Serkan, Tuncay, Ferdi, Erdinç, Ergün, Yusuf, Gürkan, Turgay

Antrenör: Latif Görece

Goller: Dk 37,39,45 Orhan (Dikmen Hazal Emlak), Dk 50 Mehmet, Dk 60+5 Tuncay (Çamsan)





Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2016, 11:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
özcan özer
özcan özer - 8 yıl Önce

tebrik ederim dikmen takımını..üstüne basa basa söylüyorum lütfen artık şu köye birileri el atsın da köyümüzün en azından bir amatör futbol kulübü kurulsun..lütfen bu turnovada oynayan takımda tüm arkadaşlar amatörde olsa bir kriter sonuna kadar hakediyorlar.. tekrar tebrikler dikmenspor diyorumm..

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184