Şampiyon Dikmenspor

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası Şampiyonu Dikmenspor oldu.

Şampiyon Dikmenspor

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası Final maçında Harmantepespor’u penaltılarda 3-2 yenen Dikmenspor  turnuvayı Şampiyon olarak tamamladı.

Şampiyonu penaltılar belirledi

Final karşılaşmasında Dikmenspor’un golünü 29. Dakikada Erkan kaydederken, Harmantepespor’un golünü ise 30. Dakikada Ünsal kaydetti. Normal süresi 1-1 eşitlikle biten karşılaşma penaltı atışlarına giderken, penaltı atışları sonucunda 3-2 üstünlük sağlayan Dikmenspor 16. Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası Şampiyonu oldu.

Centilmen ve Gol kralı

Turnuvanın en centilmen takımı Hendek Orman İşletme Müdürlüğü kupasını Hendek Orman İşletme Müdürü Hakan Kızılarslan tarafından takdim edilirken, turnuvanın gol kralı Kayalar Takımından İshak Topçu kupasını Hendek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı tarafından takdim edildi.

Turnuva ikincisi Harmantepespor

Final maçı sonrasında kupa ve madalya töreni düzenlenirken, turnuva ikincisi Harmantepespor’un kupa ve madalyalarını Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır tarafından takdim edildi.

Şampiyonluk kupası Dikmenspor’a

Turnuvayı Şampiyon olarak tamamlayan Dikmenspor’a kupa ve madalyalarını Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır tarafından takdim edilirken, Şampiyon oyuncular kupa töreni sonrası şampiyonluğu Dikmenli Vatandaşlar ile birlikte büyük sevinç yaşayarak kutladılar.

Harmantepespor: 2

Dikmenspor: 3

Hakem: Aytekin Atabek

Saha: Hendek Orman İşletme

Harmantepespor: Muhammed, Fatih, Yılmaz, Ünsal, Güngör, İslam, Ufuk, Ersin, Ünal, Aşkın, Zübeyir, Ahmet, Erdal, Fatih.

Teknik Direktör: Erdal Bıçak

Dikmenspor: Coşkun, İdris, Erkan G. Erkan P., Savaş, Kadir, Samet, Hamza, Uğur, Muhammed, Bilal, Selçuk, Yusuf, Vural.

Teknik Direktör: Adem Göçlü

Not: Yarın 23 Temmuz 2022 Günü Adapostası Gazetesinde geniş yer verilecektir Bayiden almayı unutmayın

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2022, 15:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
özcan özer
özcan özer - 2 yıl Önce

SAKARYA HENDEK Kaymakamlık turnovasında ŞAMPİYON olan DİKEMSPOR u tüm teknik heyet sponsorlar ve tüm fulbolcuları tebrik ediyorum. ŞAMPİYON DİKMENSPOR..

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184