ŞAMPİYON GÜREŞÇİLERE ALTIN

Hendek Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılan törende şampiyonlara altın takdim edildi.

ŞAMPİYON GÜREŞÇİLERE ALTIN


20/24 Temmuz 2016 tarihleri arasında İsveç ‘te yapılan Avrupa Greko-Romen Güreş Şampiyonasında Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Abdülsamet Başar 58 kg’da,  Avrupa Şampiyonu oldu.

20/21 Ekim 2016 tarihinde Bursa’da yapılan Balkan Şampiyonasında 58 KG’da Serhat Kırık Balkan Şampiyonu oldu. 53 KG Kürşat Can Kaya Balkan 3. olarak ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektirdiler.


Şampiyon güreşçilere Okul bahçesinde ödül töreni düzenlendi. Okul Müdürü Aydın Dinç, Umur Çeşme, Müdür Yardımcısı Şükran Keleş Baylan ve Okul Aile Birliği Başkanı Nilgün Akkılık, sporculara altın hediye ettiler.

Osmangazi Meslek ve Teknik Anadolu lisesi müdürü Aydın Dinç, “ 2012 yılında güreş takımının okulda kurulduğunu ve 2015 yılında Avrupa 3.sü, Dünya 3.sü çıktığını, bu işin uzun soluklu, sabır ve emek isteyen bir spor olduğunu belirtti.


Dinç sözlerini şu ifadelerle sürdürdü.”  Daha ilk yıllarında takım halinde Sakarya Şampiyonu olduk. 2013, 2014, 2015 ve 2016 yıllarında bir çok kez takım halinde il düzeyinde ve ülke düzeyinde şampiyonluklar elde ettik. Dördüncü yılın sonunda Dünya ve Avrupa ‘da yapılan şampiyonalarda derece çıkartarak ülkemizi gururla temsil ederek ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektirtmenin mutluluğunu yaşıyoruz.


Bunun bir başlangıç olduğunu dile getiren Müdür Dinç,  öğrencilerini ve beden eğitimi öğretmeni olan aynı zamanda da Türkiye milli takım antrenörü Zafer Başar’ın büyük katkılarının olduğunu söyleyerek tebrik etti. Ayrıca katkılarını esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan’a teşekkür etti.


Beden Eğitimi öğretmeni ve aynı zamanda milli takım antrenörü olan Zafer Başar  “ Bize bu alanda emeklerini esirgemeyen ilçe milli eğitim müdürümüz Sabri Doğan’a teşekkür ediyorum.  Mesai saatleri dışında bile bizleri hiç yalnız bırakmayan, idmanlara gelerek bizzat yerinde izleyen ve desteklerini esirgemeyen okul müdürümüz Aydın Dinç’e ve Osmangazi Metal’in spor dostu idareci ve öğretmenlerine, sporcularımız ve kendi adıma teşekkür ediyorum” Dedi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2016, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184