Şampiyon Kayalar Baro

17.Hendek Kaymakamlık kupası final karşılaşmasında Kayalar Baro ile Hendek Belediyesi karşılaştı.

Şampiyon Kayalar Baro

Final karşılaşmasını Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Cumhuriyet Başsvcısı Ayhan Yenilmez, hendek Belediyesi başkan yardımcısı Fatih Öztürk, Cumhuriyet savcısı Cihat Arslan, Hendek ilçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Hendek Orman İşletme Müdürü Hakan Kızılaslan, CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar ve Hendekli spor severler izledi.

Maç Başlamadan önce turnuvaya katkısı olan Hendek ile emniyet müdürlüğü, Hendek Belediyesi, Hendek Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü, Hendek orman İşletme Müdürlüğü, Sakarya İl Hakem Kuruluna ve turnuvaya katılan 23.Takıma Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Açır ve Hendek Belediyesi Başkan yardımcısı Fatih Öztürk tarafından Plaket verildi.

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın ilk dakikadan itibaren her iki takımda gol arayışına başladı ilk 20.Dakikada her iki takımda yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi 21.Dakikada Kayalar Baro Kasım’ın Atığı gol ile 1-0 öne geçti.

Ataklarını sıklaştıran Kayalar Baro Semih ile bulduğu gol ile İlk yarıyı 2-0 önde kapadı.

İkinci yarı Kayalar Baro’nun atakları devam etti 26.Dakikada Bülent 35.Dakikada ise Aykut ile Kayalar Baro skoru 4-0 yaptı.

Hendek Belediyesi 41 Dakikada geliştirdiği atakta Erhan ile skoru 4-1 yaptı 42.Dakikada Kayalar Baro’dan Semih skoru 5-1 getirdi.

Hendek Belediyesi 44.Dakikada Emre ile kazandığı gol ile skor 5-2 oldu maçı bırakmayan Kayalar Baro 46.Dakikada gelişen atakta Semih’in atığı gol ile sahadan 6-2 Galip ayrılıp 17.Hendek Kaymakamlık kupası’nın Şampiyonu oldu Hendek Belediyesi de Turnuva ikincisi oldu.

Turnuvanın en centilmen takımı Resimpaşaspor oldu Kupasını Hendek ;lçe spor Müdürü Süleyman Akıcı ve Orman İşletme müdürü Hakan Kızılaslan’dan Aldı.

Turnuvanın en Golcü oyuncuları (10 gol) Yılmaz Arslan ve Semih Kesim Kupalarını Hendek Cumhuriyet savsısı Cihat Arslan dan aldı.

Turnuva 3.Olan Hazal Emlak(A) takımı kupasını Hendek Belediye başkan yardımcısı Fatih Öztürk verdi

17.Hendek Kaymakamlık kupası ikinci olan Hendek Belediyesi Takımı’nın kupasını Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmezin elinden aldı.

17.Hendek Kaymakamlık kupası şampiyonu olan Kayalar Baro takımı kupasını Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır’ın elinden aldı.

Kayalar Baro:6

Hendek Belediyesi:2

Saha: Orman İşletme

Hakem: Aytekin Atabek

Kayalar Baro: Çetin, Kasım, Ferhat, Semih, Enes, Osman, Gökhan, Aykut, Resul, Kadir, Mustafa

Antrenör: Rıza Yetim

Hendek Belediyesi: Selim, Recep, Bekir, Erhan, Emre, Deniz, Semih Başkan, Ömer, Semih Çalman, Orhan, Serhat, Furkan

Antrenör: Cumali Çetin

Goller:Dk 21 Kasın Dk 23-42-46 Semih Dk 26 Bülent Dk 35 Aykut (Kayalar Baro)Dk 41 Erhan Dk 44 Emre(Hendek Belediyesi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184