ŞAMPİYON KAZIMİYESPOR

2.Amatör küme temsilcilerinden Kazımiyespor, en yakın rakibi Acıelmalıkspor mağlup olunca şampiyonluğunu ilan etti.

ŞAMPİYON KAZIMİYESPOR


Bu hafta sonu Kazımiyespor ‘un rakibinin gelmemesinin ardından, en yakın rakibi Acıelmalıkspor’da rakibine mağlup olunca Kazımiyespor lig bitmeden Şampiyonluğunu ilan etti.

Bu sezon başında yeni oluşuma giden, genç  Başkan ve yönetim kadrosu ile sezona başlayan Kazımiyespor şampiyonluğun sevincini de doyasıya yaşamaya başladı.

Kazımiyespor’un genç Başkanı Emre Sel şampiyonluk duygularını sosyal medya sayfasından duygu dolu sözlerle duyurdu.

Genç Başkan Emre Sel sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamasında “Cümleye nasıl başlayacağım bilemiyorum. Bundan 5 ay önce ufak bir atılımla yönetim kurduk ve  burada başkan olacağımı hiç düşünmemiştim. Abilerim ve muhtarımız bu görevi tereddüt etmeden bana layık gördüler. Genç olmama bakmadan bu görevi teslim ettiler. Görevimize başladıktan sonra ilk yılımız dolmadan 5'inci ayımızda şampiyonluğu tattık.Benim yanımda olan en büyük yol arkadaşım Özer Bilgin abime çok teşekkür ederim.Tabiki burada en büyük övgüyü hak edenler var. Tüm futbolcularıma,AntrenörErkan Güleryüz ve Cem Akdemir'e, taraftarımıza,  yönetim kuruluma,  bize destek olan Belediye başkanımız İrfan Püsküllü’ye, muhtarımız Yaşar Devrim’e, çok teşekkür ederim.Tabi ki aileme de cok teşekkür ediyorum.

Bu şampiyonluğu başta rahmetli muhtarımıza ailesine Kazımiye halkına, taraftarımıza,fedakar futbolcularımıza, teknik ekibime ve ailelerine armağan ediyorum” ifadeleri yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2017, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184