ŞAMPİYON YEŞİLLER GENÇLİKSPOR KUPASINA KAVUŞTU

2.Amatör liginde şampiyon olarak 1.Amatör ligine yükselen Yeşiller Gençlikspor verdiği iftar’ın ardından şampiyonluk kupasına kavuştu.

ŞAMPİYON YEŞİLLER GENÇLİKSPOR KUPASINA KAVUŞTU


Hendek Bayraktepe mahallesi kulüp binası yanında Yeşiller Gençlikspor’un ev sahipliği yaptığı  iftar programına Belediye Başkanı Ali İnci, Siyasi Parti Temsilcileri,Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, ASKF Başkanı Yılmaz Kuzey,ASKF Yönetim kurulu üyeleri, Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ömer Bektaş, Kulüp Başkanları,Antrenörler , Yeşiller Gençlikspor Kulüp Başkanı Birol Üner,Antrenör Fahri Küt, Yönetim kurulu üyeleri, Futbolcular ve taraftarlar katıldı.

İftar yemeğinin ardından Yeşiller Gençlikspor Yönetim Kurulu üyesi Tuncay Uçar kısa bir teşekkür konuşması yaptı.Uçar’ın konuşmasının ardından İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, ASKF Başkanı Yılmaz Kuzey,Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ömer Bektaş ve Belediye Başkanı Ali İnci’de birer konuşma yaparak şampiyon olan Yeşiller Gençlikspor’u kutladılar.


Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ali İnci ve ASKF Başkanı Yılmaz Kuzey ,  1.Amatör ligine yükselen şampiyon Yeşiller Gençlikspor futbol takımı oyuncuları ve Antrenör Fahri Küt’ü kutlayarak  madalyalarını takdim ettiler.Madalyaların takdiminin ardından Yeşiller Gençlikspor futbol takımı Şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı.

Şampiyonluklarını doyasıya kutlayan Yeşiller Gençlikspor kendilerini bu güzel gecede yalnız bırakmayan misafirleri ile fotoğraf çekilerek şampiyonluklarını ölümsüzleştirdiler.

Program Yeşiller Gençlikspor takımı oyuncularının meşale gösterile ve kutlamaları ile sona erdi.









Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2014, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184