ŞAMPİYONA SAHİP ÇIKAMADIK

Şampiyon Pehlivan Temizce Antalya Kemer Belediyesini tercih etti.

ŞAMPİYONA SAHİP ÇIKAMADIK


Kırkpınar Yağlı güreşlerinde güzel bir başarıya imza atan ve Hendek’te karşılama töreni düzenlenen Pehlivan Metin Alpaslan Temizce’ye Hendek Belediyesinden cevap gelmeyince Antalya Kemer Belediyesi sahip çıktı.

Tarihi 656. Kırkpınar yağlı güreşlerinde küçük orta büyük boyda birinci olan ve Büyük Orta Büyük Boya Geçen Metin Alpaslan Temizce’ye iki hafta önce Belediye önünde coşkulu bir karşılama töreni yapıldı.

Törende küçük altın hediye eden Belediye Başkanı İrfan Püsküllü başarılı olan tüm sporcuları tebrik etti. Püsküllü konuşmasının devamında Altın Kemer’i Hendek’e istiyoruz dedi. Bu sözlerin ardından geçen iki hafta süresince Hendek Belediyesinin destek ve imkân sağlamadığı Metin Alpaslan Temizce’ye Antalya Kemer Belediyesinden teklif geldi.

Önceliği Hendek’ten yana kullanmak isteyen Temizce, Hendek Belediyesinden olumlu cevap ile birlikte aradığı destek ve imkânı bulamayınca Kemer Belediyesinin teklifini kabul etti.

Sakatlığına rağmen kısa sürede toparlanarak Kırkpınar güreşlerinde büyük bir başarıya imza atan Metin Alpaslan Temizce’ye destek ve imkân vermeyen Hendek Belediyesine yakınları ile birlikte güreş severlerden de tepki geldi.

Hendek Belediyesinin destek ve imkân konusunda Pehlivana vermediği cevabı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Pehlivan Temizce’ye sahip çıkarak gösterdi.

Bir yakınının sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamasında şu ifadeler yer aldı;

Küçük orta büyük boyda Kırkpınar şampiyonu olan Metin Alpaslan Temizce an itibari Antalya Kemer belediye ile anlaşarak nice şampiyonlukları yaşamak adına yeni bir sayfa açıyor.

Kemer belediye başkanı Sn. Mustafa Gül’ün girişimleri ile hak ettiği desteği göreceğini ve daha birçok başarılar elde edeceğine inanıyoruz.

Uzun bir süre bekledin, verilen sözlerin yerine gelmesi için sabır ettin fakat hendek belediyesi ve yönetiminin sadece başarılarının yanında durması, verdiği hiçbir sözü tutmaması bir sporcu ve Hendek’li bir genç olarak hayal kırıklığına uğrattığını biliyoruz. Bundan sonra özü sözü bir, söyledikleri lafın arkasında duran kişiler adına güreşmen geleceğin için çok yararlı olacak. Artık geriye bakmak yok.

Yeni zaferler ve başarılar için önümüze bakma zamanı. Kemer Belediye Başkanı Sn. Mustafa Gül’e ve Antrenörü Uçar Dede’ye şimdiden teşekkür eder, kardeşimizin yanında durup ona inanıp sadece başarısına değil tüm zor anlarında destek olma sözleri verdikleri için minnettar olduğumuzu bildirmek isteriz denildi.


Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2017, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184