ŞAMPİYONLARA MUHTEŞEM KARŞILAMA

Hendekli Karateciler yurda dönüşlerinde krallar gibi karşılandı.

ŞAMPİYONLARA MUHTEŞEM KARŞILAMA


Kıbrıs’tan gururla dönen çocuklarını kucaklayan Anne ve Babaların mutlulukları görülmeye değerdi.

Güney Kıbrıs Rum Kesimi Limassol Kentinde yapılan 43. Ümit Gençler 21 Yaş altı Avrupa Şampiyonasında Milli forma ile büyük başarılara imza atan Hendekli Karateciler dün gece yurda döndü.

Hendek Belediyesi Karate Takımından Ömer Faruk Ateş’in Avrupa Şampiyonluğu ve Nurcan Çiçek’in Avrupa İkinciliğine imza attığı Milli takım, İstanbul Atatürk Hava Limanında Hendek’ten karşılamaya giden Aileleri ve arkadaşları tarafından çiçekler ve Bayraklar ile karşılandı.
Belediye Araç gönderdi

Hendek Belediyesi’nin tahsis ettiği araçlar ile Atatürk Havalimanına giden Hendek Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Feyzullah Köstereli, Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Soner Açıkyol, Sporcu Aileleri, Sporcular ve Arkadaşları, Hendek Belediyesi Karate Takımı ve Milli Takım Antrenörü Nurkan Kayacık, Avrupa Şampiyonu Ömer Faruk Ateş ve Avrupa İkincisi Nurcan Çiçek’i çiçekler ve Bayraklarla karşıladı.
Hendek'ten 2 önemli derece

Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Nurkan Kayacık, Hendek’ten 2 sporcu ile katıldıkları Avrupa Şampiyonası’nda 2 önemli derece aldıklarını belirterek, bizlere destek veren başta 25. Dönem Sakarya Milletvekilimiz Ali İnci, Kaymakamımız İdris Akbıyık, Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü, İlçe Spor Müdürümüz Feyzullah Köstereli ve destek veren tüm kuruluşlara teşekkür etti.
Hendek 38 Ülkeyi geride bıraktı

48 Ülke ve 943 Sporcunun katıldığı Şampiyonaya 33 Sporcu ile katılan Türkiye, 20 derece elde ederek Genel klasmanda Ülkeler sıralamasında birinci olarak turnuvaya damgasını vururken, Hendek Karate Takımı Sporcuları aldıkları dereceler ile sıralamalarda 38 ülkeyi geride bırakarak 10. olarak büyük bir başarıya daha imza atmış oldu.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2016, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184