ŞAMPİYONLUK KUPASI DAIKIN’E

3.ligde şampiyon olarak 2.lige yükselen Y.Hendekspor Bayan Voleybol takımı bu başarısını sezon boyunca büyük destek veren DAIKIN ile paylaştı.

ŞAMPİYONLUK KUPASI DAIKIN’E


DAIKIN Hendek Fabrikası konferans salonunda gerçekleşen yaz sezonu açılış programına DAIKIN Genel Müdür Yardımcısı Tuna Gülenç, Hendek Fabrika Müdürü Shıgeru Nozaki, Üretim Müdürü Cemil Yiğit, Endüstriyel İlişkiler Müdürü Mete Balkiz, 2.Lige yükselen Y.Hendekspor Antrenörü İdris Demir ve Bayan Voleybol takımı katıldı.

Y.Hendeksporlu Voleybolcular DAIKIN’ı Gururlandırdı

DAIKIN’ı gururlandıran bir başka önemli gelişmenin de,
2013-14 sezonunda 2.Lig hedefine ulaşan Yeni Hendekspor Bayan Voleybol Takımı olduğunu vurgulayan Tuna Gülenç, Antrenör İdris Demir ve takım oyuncularını başarılarından dolayı kutladı.

Gülenç, şöyle konuştu, Takımımız 2 yıldır, 2. Lig’in kapısından dönüyordu, bu yıl müthiş bir performans sergileyerek gruplarındaki 20 maçın 19’unu kazanarak liderliğe yükseldi. Bundan sonra Hendek’i, 2. Lig’de temsil edecekler.

DAIKIN gibi hocamız da, oyuncularımız da hedefe kitlenerek amaçlarına ulaştılar. Onların bu başarıya ulaşmasında küçük bir motivasyon etkimiz olduysa ne mutlu bize. Bizi böyle bir başarı ile onurlandıkları için sayın hocamıza ve tüm takım oyuncularımızı çok teşekkür ederim. İnanıyorum ki, önümüzdeki sezonda yeni başarılara imza atmaya devam edecekler.

2014-2015 sezonunda destekleriniz sürecekmi sorusuna Gülenç, Önümüzde ki sezonda aynı şekilde Bayan Voleybol takımımıza desteğimiz sürecektir dedi.


Şampiyon olan ve 2. Lige yükselen Y.Hendekspor Bayan Voleybol takımı Antrenörü İdris Demir, 11 yıldır hizmet ediyoruz. DAIKIN bize kapısını açtı. Bizlere daha iyi bir ortamda çalışma imkanları sundu.150’ye yakın sporcumuz ile DAIKIN voleybol okulu olarak çalışmalarımıza da devam ediyoruz.

Öncelikle 2.lige çıkmaktan dolayı hedefimize ulaştığımız için mutluyuz. Önümüzde ki sezon 2.lig de DAIKIN gibi bizlerde başarıya ulaşmayı ve ilk üç içerisinde yar almayı hedefliyoruz. DAIKIN yetkililerine teşekkür ediyorum dedi.

Konuşmaların ardından Y.Hendekspor Bayan voleybol takımı Antrenörü İdris Demir Şampiyonluk kupasını Genel Müdür Yardımcısı Tuna Gülenç’e takdim etti.


Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2014, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184