Şampiyonluk Kupası Numan Cengiz’e

Belediye Başkanları toplantısı için Antalya’da bulunan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, aynı şehirde şampiyonaya katılan Hendek Veteranlar ziyaret edip, 2022’nin Batı Karadeniz Şampiyonluk kupası teslim törenine katıldı

Şampiyonluk Kupası Numan Cengiz’e

O kupa vefatıyla herkesi yasa boğan Hendekspor Sportif Direktörü Numan Cengiz’e armağan edildi.

Yalnız Bırakmadı

MHP Belediye Başkanları toplantısı için Antalya’da bulunan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Elit Master Lig 2021-2022 sezonu Türkiye Şampiyonasına katılan Hendek Veteranları yalnız bırakmadı. Antalya/Sueno Hotel Beach'de düzenlenen ve 1 Nisan’da sona erecek olan şampiyona öncesinde Veteranları kampta ziyaret eden Başkan Babaoğlu, tüm ekibe başarılar diledi. Ardından futbol şöleninin yaşandığı mücadeleleri izledi.

Şampiyonada ayrıca Elit Master Lig 2021-2022’nin Batı Karadeniz şampiyonu olan Veteranlarımız kupasına kavuştu. Başkan Turgut Babaoğlu, Hendek Veteranlar takım oyuncuları ve hocası Osman Yazıcı Şampiyonluk kupasını büyük bir coşkuyla teslim aldı.

Sosyal Medyadan

Ziyareti ve töreni resmi sosyal medya hesaplarından duyuran Başkan Babaoğlu, “ Belediye Başkanları toplantısının son gününde Antalya’da Türkiye Şampiyonasına katılan Hendek Veteranları yalnız bırakmadık.

Yeşil sahalarda fırtına gibi esen ve Elit Master Lig 2021-2022’nin Batı Karadeniz şampiyonu olan Veteranlarımız kavuştuğu kupasını elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz Hendekspor Sportif Direktörü Numan Cengiz’e armağan etti. Veteranları kutluyor, Numan kardeşimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2022, 18:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184