Şampiyonluk Kupasını Okkan’ın Mezarına Getirdiler

Diyarbekirspor Şampiyonluk Kupasını Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın Hendek’te bulunan mezarına getirdi.

Şampiyonluk Kupasını Okkan’ın Mezarına Getirdiler

3. Lig 1. grupta Şampiyon olan Diyarbekirspor, İstanbul dönüşünde Şampiyonluk Kupasını Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın Hendek’te bulunan mezarına getirdi.

Gaffar Babaya armağan olsun

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Şenol Demir, Ligin başında geldiğim buraya Şehit Gaffar babanın yanına geldiğim zaman futbolcularımla birlikte ona bir söz verdim bu kupayla inşallah tekrar yanına geleceğim diye. Bunun huzuru ve mutluluğunu yaşıyorum. Aynı zamanda bu kupayı buraya getirebilmek herkese nasip olmaz, çok gururlu ve mutluyum. Şehrimize hayırlı olsun. Tekrar buradan Şehit Emniyet Müdürümüz Gaffar babayı da rahmetle anıyorum. Allah’ım mekanını cennet eylesin. Diyarbakırımız’a da hayırlı olsun, emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gaffar babaya böyle bir kupa ile gelebildiğimiz için mutlu ve huzurluyum ifadelerine yer verdi.

Gaffar Babaya söz vermiştik

Diyarbekirspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, kupayı aldığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Gaffar babaya söz vermiştik, Allah rahmet eylesin keşke bugünlerimizi görseydi. Şenol hocamızda bildiğiniz gibi Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan ile beraber uzun yıllarca çalıştı, bizim Diyarbakır’ımızın onursal başkanı Şehit Ali Gaffar Okkan. Bu kupa ve şampiyonluğu kendisine armağan ediyoruz. Allah rahmet eylesin kendisine ve silah arkadaşlarına. Gururluyuz, sevinçliyiz. Her İstanbul’a geldiğimizde bu bölgede oynadığımız tüm maçlarda Allah bize nasip ediyor kabrini ziyaret etmeyi. Bu kupayı ve Şampiyonluğu Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan’a armağan ediyoruz ifadelerine yer verdi.

Burada da bir eviniz var

Diyarbekirspor kafilesini ziyarette yalnız bırakmayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Şampiyonluk yaşayan Yönetici ve Futbolcuları tek tek tebrik ederek 2. Lig yolunda başarı dileklerinde bulundu. Artık burada da bir yuvanız, bir eviniz var diyen Babaoğlu, yolu düşen, yolunu düşüren herkesi bekleriz ifadelerine yer vererek Diyarbekirspor kafilesini yolcu etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2021, 14:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Musa Uzunoğlu
Musa Uzunoğlu - 3 yıl Önce

Diyarbakır halkı vefa borcunu biliyor şahsen ben 1976 yılında diyarbakır hava üssünde askerken inzibat lardan bizi korurdu diyarbakirlilar tşk.ler

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184