Sarılar Fındık Muhtarları 3 Golle Geçti

Kaymakamlık Kupası Veteranlar grubu günün ilk maçında Sarılar Fındık, Hendek Muhtarlar Derneğini 3-1 mağlup etti.

Sarılar Fındık Muhtarları 3 Golle Geçti

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası Veteranlar grubu günün ilk karşılaşmasında Sarılar Fındık ile Hendek Muhtarlar Derneği karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Sarılar Fındık 2. Dakikada Yusuf’un golü ile 1-0 öne geçerken karşılıklı ataklarla devam eden ilk yarıda başka gol olmadı ve Sarılar Fındık ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

İkinci yarı peşpeşe goller

Karşılıklı ataklarla başlayan ve orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ikinci yarısında rakibine oranla daha atak oynayan Sarılar Fındık 35 ve 40. Dakikada Ekrem’in golleri ile farkı 3’e çıkartırken, karşılaşmanın son dakikalarında atak geliştirme Hendek Muhtarlar Derneği 48. Dakikada kazandığı penaltıyı Fatih gole çevirdi fakat kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Sarılar Fındık karşılaşmayı 3-1 kazanan taraf oldu.

Sarılar Fındık: 3

Hendek Muhtarlar Derneği: 1

Hakem: Ömer Buğrahan

Saha: Hendek Orman İşletme

Sarılar: Yahya, Recai, Recep, Mesut, Bahadır, Yusuf, Ekrem, Mustafa Y., Sinan, İbrahim, Mustafa Y., Hüseyin, Orhan, Selim.

Teknik Direktör: Saadettin Meraklı

Hendek Muhtarlar Derneği: Cevdet, Yaşar, Erol, Şevki, Şevket, Aydın, İmdat, Cemil, Hasan, Muharrem, İsa,Mahir, Ahmet, Çetin.

Teknik Direktör: Arslan Taşkın

Goller: 2 Yusuf, Dk 35, 40 Ekrem (Sarılar Fındık) Dk 48 Fatih (p) ( Hendek Muhtarlar Derneği)

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2022, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184