Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Futbol Turnuvası Düzenlendi

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu "Fırat Yılmaz Çakıroğlu İlçeler Arası Futbol Turnuvası" Hendek’te oynanan ilk müsabakalarla başladı.

Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Futbol Turnuvası Düzenlendi

Hendek Olimpia halı sahada Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına düzenlenen Futbol Turnuvası açılış maçlarına Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Gürbüz, MHP Meclis Üyesi Nigar Görüm, Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz ve genç ülkücüler katıldı.

Müsabakalar öncesi Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu “Gençlerimizi hem spora teşvik etmek hem de ahde vefayı gençlerimize aşılamak adına Şehidimizin adını yaşatan bu anlamlı turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Ülkü Ocakları İl Başkanımıza, İlçe Başkanımıza teşekkür ediyorum. Tüm takımlarımıza da başarılar diliyorum.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu İlçeler Arası Futbol Turnuvası ilk karşılaşmalarında Hendek Ülkü Ocakları ile Erenler Ülkü Ocakları, Akyazı Ülkü Ocakları ile Serdivan Ülkü Ocakları karşı karşıya geldi.

Oynanan karşılaşmalar sonucu Erenler Ülkü Ocakları ile Serdivan Ülkü Ocakları müsabakadan galip ayrılarak bir üst tura geçtiler.

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu "Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu İlçe Ocaklar arası Futbol Turnuvası ön eleme müsabakalarını tamamladık. Müsabakalarda bir üst tura çıkan ve turnuvaya katılım sağlayan tüm takımlarımızı tebrik ederim.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2021, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184